Muratpaşa

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi.

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi, “Muratpaşa’mızda hiç kimsenin sahipsiz olmadığı bir düzenimiz var” dedi.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayında gerçekleştirdiği mahalle iftarlarında bu kez adres üçgen Mahallesi oldu. Beş Şehitler Parkı’nda düzenlenen iftara eşi Ümran Uysal’la katılan Ümit Uysal, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan’ın yanı sıra İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya milletvekili adayı Uğur Poyraz, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ı ağırladı.
Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar için parka açılan sokaklara masa ve sandalyeler yerleştirildi ve tüm mahalle aynı sofrada bir araya geldi.
Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Muratpaşa’mızda hiç kimsenin sahipsiz olmadığı bir düzenimiz var. Herkesin herkse saygı duyduğu, empati yaptığı. Suç oranımız, çok şükür, oldukça düşük ve burada oluşturduğumuz yaşam kültürü bütün Türkiye’ye örnek olabilecek nitelikte. Bir gün, bütün Türkiye Murapaşa’mız gibi olabilsin. Dünyanın farklı noktaları çok farklı sıkıntılar içinde. Oralar da Muratpaşa’mız gibi olsun” diy konuştu.

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değilAntalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değilAntalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değilAntalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sibel Gezen,CHP  Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Muratpaşa

Sibel Gezen,CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Antalya Muratpaşa Blediye Başkan Aday adayı Müracaatını Yapan Sibel Gezen; "Sevgili dostlarım, yeni bir heyecanla, yeni bir Muratpaşa için yola çıktım.

İklim krizine karşı harekete geçme vakti
Muratpaşa

İklim krizine karşı harekete geçme vakti

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, +0.5 Akdeniz’in Geleceği başlığında gerçekleştirilen çevre çalıştayında iklim krizine karşı acil tedbirler alınması gerektiğini belirterek “Hemen uygulanacak çıktılara ulaşmak ve kamu yararının her şeyin önünde gitmesi lazım” dedi. Devamı haberimizde...

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor
Antalya

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ‘Yeşile Dönmek’ temasıyla 3’üncüsünü düzenlediği ‘+0.5 Akdeniz’in Geleceği’ Çevre Çalıştayı’nda oturumların yanı sıra düzenlenen atölyeler de dikkat çekti. Devamı haberimizde....

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor
Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro Topluluğu için yeni yeteneklerini seçecek. Seçmeler, Değirmenönü Kültür Merkezi’nde 22-23 Kasım’da yapılacak. Devamı haberimizde..

Turunç Masa 9 yaşında
Muratpaşa

Turunç Masa 9 yaşında

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yönetişim sistemi Turunç Masa, 9’uncu yaşını kutladı. Devamı haberimizde...

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım
Muratpaşa

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, artık her cumartesi ‘Komşu Sofrası’ kuruyor. Devamı haberimizde...