Antalya Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu konserler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu akşamlar yaşanmaya devam ediyor. Yeşilçam’ın büyülü atmosferinde, sevilen sanatçı Seda Hazar 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını

Antalya Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu konserler

Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu konserler
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu akşamlar yaşanmaya devam ediyor. Yeşilçam’ın büyülü atmosferinde, sevilen sanatçı Seda Hazar 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını Antalyalılarla buluşturdu. Festivalde, dönem filmleri de açık hava sinemasında makaralı makinadan izleyiciye ulaşarak nostalji yaşatıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin Altın Portakal Film Festivali ile eş zamanlı olarak 5-12 Ekim tarihlerinde Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Yeşilçam Festivali eğlenceli etkinlik ve konserlerle devam ediyor. Yeşilçam teması ile ziyaretçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkaran festivalde DJ performansları ve konserlerle de müzik şöleni yaşanıyor. Festival kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Seda Hazar, unutulmaz eserlerle dolu repertuvarıyla Antalyalılarla buluştu. 80’li ve 90’lı yılların Yeşilçam ile özdeşleşen şarkılarını söyleyen sanatçıya alanı dolduran vatandaşlar da hep bir ağızdan eşlik etti. Haraketli parçalarla doyasıya eğlenen vatandaşlar, nostalji dolu bir akşam yaşadı.
Yazlık sinema keyfi devam ediyor
Özel olarak hazırlanan etkinlik alanda birbirinden renkli Yeşilçam dekorları, klasik araçlar, Yeşilçam maskotları, fotoğraf köşeleri, panayır oyunları, ahşap oyun alanları, antika ürün satış reyonları ve çeşitli sahne şovları festival boyunca ziyaretçilerini bekliyor. Dönem filmlerinin yer aldığı yazlık açık hava sineması da film gösterimlerine devam ediyor. Festivale özel makaralı makinada beyaz perdeye yansıyan filmleri Antalyalılar keyifle takip ediyor.
"Böyle bir festivale ihtiyacımız varmış"
Yeşilçam Festivali’ne arkadaşlarıyla birlikte geldiklerini belirten Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Murat Yalçın, "Eskiden babalarımızın yaşadığı atmosferi, oynadığı oyunları, yakından görüp anlamak istedik. Gerçekten buradaki ortam çok güzel. Klasik araçlar ilgi çekici. Bizleri böyle bir etkinlikle geçmişe götürdüğü için Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Bu atmosfere ihtiyacımız varmış. Eski şarkıların tatlı melodilerinin hissettirdiği duygular çok güzel. Eski filmlerin anısı bizi geçmişe götürdü. Geçmişin mi iyi, günümüzün mü iyi olduğunu düşündürttü" dedi.
Festival boyunca sahne programları ve yazlık sinema film gösterimleri devam edecek.

Antalya Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu konserler

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP’den Antalya’da İki Belediye Başkanı İçin Kritik Karar!
Antalya

CHP’den Antalya’da İki Belediye Başkanı İçin Kritik Karar!

CHP’de Antalya’yı yakından ilgilendiren kritik bir karar alındı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ile Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi.

Antalya’dan Peş Peşe Acı Haberler! 28, 29 ve 30 Eylül’de  Antalya Ve İlçelerde Vefat Edenler
Antalya

Antalya’dan Peş Peşe Acı Haberler! 28, 29 ve 30 Eylül’de Antalya Ve İlçelerde Vefat Edenler

Antalya ve ilçelerinde 28, 29 ve 30 Eylül 2026 tarihlerinde açıklanan vefat ve cenaze haberlerini derledik. Alanya’dan Elmalı’ya, Kumluca’dan Serik, Aksu ve Muratpaşa’ya kadar vefat eden vatandaşların isimleri ve açıklanan cenaze bilgileri haberimizde.

Antalya Manavgat’ta Yaya Geçidinde Motosiklet Yayaya Çarptı Hayati Tehlikesi Var
Antalya

Antalya Manavgat’ta Yaya Geçidinde Motosiklet Yayaya Çarptı Hayati Tehlikesi Var

Antalya Manavgat’ta yaya geçidinden karşıya geçen Halil K.’ye motosiklet çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada ağır yaralanan yaya yoğun bakıma alındı.

Antalya “Manavgat’ta Korkunç Kaza Devrilen Tır Yol Kenarındaki 2 Kadını Hayattan Kopardı”
Manavgat

Antalya “Manavgat’ta Korkunç Kaza Devrilen Tır Yol Kenarındaki 2 Kadını Hayattan Kopardı”

Antalya’nın Manavgat ilçesinde D-400 Karayolu Çolaklı Kavşağı’nda meydana gelen feci trafik kazasında, kontrolden çıkarak önce araca çarpıp sonrada devrilen tır yol kenarında bekleyen yabancı uyruklu 2 kadının üzerine düştü. İki kadın olay yerinde hayatını kaybederken, tır sürücüsü yaralandı.

Antalya Siyasetinde Sıcak Gelişme! Milletvekili Mustafa Erdem Hakkında Rüşvet Soruşturması
Antalya

Antalya Siyasetinde Sıcak Gelişme! Milletvekili Mustafa Erdem Hakkında Rüşvet Soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeni Parti Antalya Milletvekili Mustafa Erdem hakkında TCK'nın 252. maddesi kapsamında “rüşvet” suçundan re’sen soruşturma başlattı. Erdem ise daha önce gündeme gelen para talebi iddialarını reddederek herhangi bir hukuk dışı işlem talep etmediğini açıklamıştı.

Antalya’nın Suyu İçin Kritik Zirve! Korkuteli’deki Sistem Örnek Gösterildi
Antalya

Antalya’nın Suyu İçin Kritik Zirve! Korkuteli’deki Sistem Örnek Gösterildi

Antalya’nın geleceği için hayati öneme sahip su kaynakları Antalya Su Zirvesi’nde masaya yatırıldı. Vali Hulusi Şahin, Korkuteli Barajı’nda uygulanan akıllı sayaç sistemini su tasarrufuna örnek gösterirken, zirveye katılan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran sürdürülebilir su yönetiminin önemine dikkat çekti.