ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu ve Yönetim iGöreve Başladı

Bilal Köleoğlu ve Yönetim Ekibi Görevi Devraldı 7 Ocak günü Hotel Su’da gerçekleştirilen seçimde Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanlığı’na seçilen Bilal Köleoğlu ve yönetim Kurulu ekibi, dernek ofisinde görevi devraldı.

ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu ve Yönetim iGöreve Başladı

Bilal Köleoğlu ve Yönetim Ekibi Görevi Devraldı

7 Ocak günü Hotel Su’da gerçekleştirilen seçimde Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanlığı’na seçilen Bilal Köleoğlu ve yönetim Kurulu ekibi, dernek ofisinde görevi devraldı.

5. Dönem Başkanılığı görevini üstlenen Ferhat Yıldız ve yönetim kurulu ekibinden görevi devralan Bilal Köleoğlu, “Yönetim Kurulumuzda üstlendiğimiz bu görevde derneğimize daha da üst noktalara taşıyacağız. Maziden atiye başta görevi onurla teslim alacağımız 5. dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Ferhat Yıldız’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha katılımcı, daha demokratik, daha çok üreten bir dernek olmak hedefiyle çok çalışacağız” dedi.

“DUYULAN GÜVEN, EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”
Tek liste olmalarına rağmen %90 katılımla gerçekleşen seçimde kendilerine duyulan güvenin en büyük güçleri olduğunun altını çizen Başkan Bilal Köleoğlu, “Verdiğiniz sorumluluk; onurumuz olacaktır. Önümüzdeki üç yıllık dönemde; bu sorumluluğun yerine getirilmesinin sadece seçilen kişilerin çabalarıyla değil, tüm üyelerimizin görüş, öneri, destek ve eleştirileriyle dernek çalışmalarımıza aktif ve kesintisiz katılımına bağlı olduğunu özellikle vurgulamak istiyoruz” diye konuştu.
 
Dernek ofisinde düzenlenen toplantıda yeni yönetim kurulunu tebrik eden ve kendilerine inançlarının tam olduğunu söyleyen 5. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Yıldız ise; Başkan Bilal Köleoğlu ve yönetim kurulunu tebrik ederek görevi devretti. 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu
Korkuteli

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu

BBP ilk defa Korkuteli meclisinde temsil edilecek. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler sonrası Cumhur ittifakı listesinden MHP Meclis üyesi olarak seçilen Mehmet Karakoyun istifa ederek Büyük Birlik Partisine geri döndü.

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı
Antalya

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin iş gücüne katılımlarını artırarak ekonomik bağımsızlıklarını sağlamak ve yenilenebilir enerji sektöründe istihdam imkanı sunmak için Güneş Enerjisi Okulu Projesi’ni gençlerle tanıştırdı.

Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu Göreve Başladı .  Dr. Mesut Avcıoğlu Kimdir
Kumluca

Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu Göreve Başladı . Dr. Mesut Avcıoğlu Kimdir

Yerel seçimlerden birincilikle çıkan Demokrat Parti Antalya Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devraldı. Kumluca'nın yeni Belediye Başkanı oldu.

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama
Korkuteli

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.

Kaş Yerel Seçimlerinde CHP'nin Lideri Erol Demirhan!
Kaş

Kaş Yerel Seçimlerinde CHP'nin Lideri Erol Demirhan!

Kaş'ta vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına dikti. Yerel seçim sonuçlarıyla belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirleniyor.