Konyaaltı

BLUEHOMES Turizm Oğuzhan CİHANGİR Kimdir

Oğuzhan CİHANGİR, 1995 doğumlu ve Afyonkarahisarlıdır. Antalya Belekte büyümüş olan Oğuzhan Cihangir, Turizm Lisesi mezunudur.

 BLUEHOMES Turizm  Oğuzhan CİHANGİR Kimdir

Oğuzhan CİHANGİR, 1995 doğumlu ve Afyonkarahisarlıdır. Antalya Belekte büyümüş olan Oğuzhan Cihangir, Turizm Lisesi mezunudur. Ankara Gazi üniversitesi, Turizm İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Genç bir girişimci olarak, Belek bölgesinde Otel haricinde Konaklama Hizmeti almak isteyen Yerli Yabancı misafirlerin talebine karşılık, BLUEHOMES Turizm acentasını kurarak, Villa Tatili konseptini Hayata geçirmiş hem günlük tur, hem ev konsepti villa tatili ile Türkiye tanıtımına ön ayak olmuştur. Yerli  yabancı yatırımcılara Mülklerini en iyi şekilde geri kazanç sağlayabileceği Sistemleri geliştirerek Yatırım Danışmanlığına da başlayıp bir çok Kişinin yatırımlarına yön vermektedir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Alanya 12 km Doğu Çevre Yolu Ve Demirtaş Kavşağı Hizmete Açıldı
Antalya

Alanya 12 km Doğu Çevre Yolu Ve Demirtaş Kavşağı Hizmete Açıldı

Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya  OFM Hastanesi, Kazakistan’daki sağlık fuarında Türkiye'yi temsil etti
Antalya

Antalya OFM Hastanesi, Kazakistan’daki sağlık fuarında Türkiye'yi temsil etti

Özel OFM Antalya Hastanesi, Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen 13. ALZ Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti.

Antalya Kemer Belediyesi'den Tanıtım atağı
Kemer

Antalya Kemer Belediyesi'den Tanıtım atağı

Antalya ili nKemer Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’i tanıtmak için 2024-2025 turizm fuarlarına hazırlanıyor.

LAVANTA ORTAMINDA ÇELLO RESİTALİ
Kemer

LAVANTA ORTAMINDA ÇELLO RESİTALİ

Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası’ndaki Kemer Belediyesi’ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.

Eski Köy Okulunda İpek Böceği  yetiştirilecek
Alanya

Eski Köy Okulunda İpek Böceği yetiştirilecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Sapadere İpek Evi Üretim Merkezi’nde ipek böceği yetiştiriciliğine başlandı

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatiline uçuş rekoruyla başlayan Antalya, 4 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı.
Antalya

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatiline uçuş rekoruyla başlayan Antalya, 4 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı.

TÜRSAB Başkan Başdanışmanı Hamit Kuk, Arefe gününde aynı zamanda karayolu ile şehre gelen turist sayısında da rekor kırıldığını belirterek, “17 milyon yolcu beklentimizi karşılayacağız” dedi.