Bucak Antalya vefat Perihan Atakul

Burdur Bucak'tan gitme Antalya'da ikamet eden Perihan ATAKUL hayatını kaybetti.

Bucak Antalya vefat Perihan Atakul

Burdur Bucak'tan gitme Antalya'da Oturan Merhum Dayıoğlu Mustafa ATAKUL Eşi
Perihan ATAKUL Vefat Etmiştir.
Cenazesi 21 şubat 2023 Salı Günü Öğle Namazına Müteakip,Kanal Mahallesi Akdeniz Camiinde Kılınıp Göçerler Mezarlığına Defnedilecektir.
Merhumeye Allah'tan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.
İletişim Numarası
Oğlu Bülent :+90 506 502 64 36

Depremde 2 oğlu, 2 gelini ve 5 torununu kaybettiDepremde 2 oğlu, 2 gelini ve 5 torununu kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depreme Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki evinde yakalanan ve enkaz altından kendi imkanlarıyla çıkan 75 yaşındaki Ökkeş Ölçücü, depremde 2 oğlu, 2 gelini ve 5 torununu kaybetti.
AFAD'dan deprem bölgesinde deniz uyarısı 50 cm'e kadar yükselme riskiAFAD'dan deprem bölgesinde deniz uyarısı 50 cm'e kadar yükselme riski

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem bölgesinde vatandaşları deniz seviyesinde 50 santimetreye kadar yükselme riskine karşı sahil şeridinden uzak durmaları konusunda uyardı.
Burdur UMKE Sahiplenmişti veda paylaşımı duygulandırdıBurdur UMKE Sahiplenmişti veda paylaşımı duygulandırdı

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü UMKE tarafından sahip çıkılan yavru köpek, emniyet güçlerine emanet edilirken, yapılan paylaşım ise duygulandırdı.
Sağlık Bakanlığı 2.etap personel alımı bekleniyor! Başvurular ne zaman?Sağlık Bakanlığı 2.etap personel alımı bekleniyor! Başvurular ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 2.etap personel alımı için geri sayım başladı. İşte, 2023 Sağlık Bakanlığı 2.etap personel alımı tarihine ilişkin merak edilen detaylar...
Hatay'da deprem Burdur ve çevre illerde hissedildiHatay'da deprem Burdur ve çevre illerde hissedildi

Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay'da arka arkaya 6,4 ve 5,8 şiddetinde meydana gelen deprem Burdur ve Antalya'da da hissedildi.
 
Isparta'da depremzede öğrenciler için ilk ders zili çaldıIsparta'da depremzede öğrenciler için ilk ders zili çaldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Isparta'ya gelen bin 200 depremzede öğrenci ders başı yaptı.
 
Hatay'da korkutan depremHatay'da korkutan deprem

Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay'da 6,4 şiddetinde deprem meydana geldi.
 
Enkaz altından 114 bin 834 vatandaş kurtarıldıEnkaz altından 114 bin 834 vatandaş kurtarıldı

Hatay'da incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin ilk günden itibaren titizlikle sürdürülen arama kurtarmaları soncu, 114 bin 834 vatandaşın enkaz altından kurtarıldığını açıkladı.
 
Isparta'da Kökünü Kurutma Operasyonunda 11 kişi tutuklandıIsparta'da Kökünü Kurutma Operasyonunda 11 kişi tutuklandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.
 
Burdur'da yangın, 4 çocuk annesi yaralandıBurdur'da yangın, 4 çocuk annesi yaralandı

Burdur’da bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışan kadın, dumandan etkilendi.
Öksürüğe ne iyi gelir ? Öksürüğe iyi gelen bitki, çay ve karışımlar nelerdir ?Öksürüğe ne iyi gelir ? Öksürüğe iyi gelen bitki, çay ve karışımlar nelerdir ?

Kış aylarında oldukça sık rastlanan öksürük için tedavi yöntemleri aranıyor. Bunların başlıcaları bitkisel tedavi olup, size yardımcı olacak ipuçları vereceğiz.
118 bin binada 412 bin bağımsız bölüm yıkılacak118 bin binada 412 bin bağımsız bölüm yıkılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep AFAD Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada, 118 bin binada 412 bin bağımsız bölümün yıkılacağını ifade etti.
Tüketici güveni şubatta yüzde 4,3 arttıTüketici güveni şubatta yüzde 4,3 arttı

Tüketici güven endeksi şubatta aylık bazda yüzde 4,3 artarak 82,5 oldu.
 
Pirinç yararlı mı, zararlı mı?Pirinç yararlı mı, zararlı mı?

Pirinç hep tartışılan bir besin olmuştu. Kimilerine göre zararlı kimilerine göre ise faydalı... Dünyada en yaygın tüketilen besinlerden olan pirincin yararlarını şöyle bir bakalım...
 
EYT'de son durum merak ediliyor! Düzenleme ne zaman Genel Kurul'a gelecek?EYT'de son durum merak ediliyor! Düzenleme ne zaman Genel Kurul'a gelecek?

EYT düzenlemesi ne zaman çıkacak? EYT düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'na gelecek mi? İşte merak edilen detaylar...
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan deprem sonrası flaş kararlar! Emekli maaşı, işsizlik ödemesi...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan deprem sonrası flaş kararlar! Emekli maaşı, işsizlik ödemesi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, afet bölgeleri için yapılan çalışmalar kapsamında çeşitli tedbirleri uygulamaya koydu.
 
Milletvekili A. Adayı Safa Sönmez, yaşanan deprem sonrasında soruları sıraladıMilletvekili A. Adayı Safa Sönmez, yaşanan deprem sonrasında soruları sıraladı

İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Safa Sönmez, yaşanan deprem felaketinin ardından başsağlığı dileyerek, açıklamada bulundu.
 
Burdur'da misafir edilen depremzede öğrenciler için ders zili çaldıBurdur'da misafir edilen depremzede öğrenciler için ders zili çaldı

Burdur'da depremzede öğrenciler için Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi ilk ve ortaokula çevrildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz