Muratpaşa

Çevreci komşu kart kullanırken de kazandırıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin ödüllü geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart, artık kullanırken de kazandırıyor.

Çevreci komşu kart kullanırken de kazandırıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin ödüllü geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart, artık kullanırken de kazandırıyor. Marketten giyime birçok sektörde değişen oranlarda indirimler sunan Çevreci Komşu Kart ailesine Antalya Anadolu Hastaneleri de imzalanan protokolle katıldı.
Muratpaşa Belediyesi’nin, evlerde cam, kâğıt, plastik ve metalden oluşan nitelikli atıkları atmayıp biriktiren ilçe sakinlerine kazandıran geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart, artık kullanırken de kazandırıyor. Birçok sektörde indirimler sunan Çevreci Komşu Kart’a imzalanan protokolle artık Antalya Anadolu Hastaneleri de dâhil oldu.
Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın da katıldığı protokol imza töreninde, Anadolu Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Şükür Harmanda, Muratpaşa Belediyesi’nin her zaman özel işler yaptığını söyledi. Dr. Harmanda, “Başkanımızın özellikle sağlık gibi çok özel bir alanda iş birliği bizi de mutlu etti Anadolu Hastanesi olarak Muratpaşa’da olmaktan Muratpaşalı olmaktan da ayrıca mutluyuz” diye konuştu.

Gelişen proje

Başkan Uysal, Çevreci Komşu Kart’ın bütün bir kentin nitelikli atıklarını ödüle bağlayan ilk sistem olduğunu söyledi. Projenin Türkiye’de onlarca şehre yayıldığını belirten Başkan Uysal, “Çevreci Komşu Kart sürekli geliştirerek uyguladığımız bir proje. Projede ikinci bir aşamaya geçtik” dedi. Başkan Uysal, geçmiş yıllarda sadece anlaşmalı noktalarda kullanabilen Çevreci Komşu Kart’ın artık para kart özelliği kazandığını ve pos cihazı olan her yerde kullanılabilir hale geldiğini aktardı.
Bununla birlikte Çevreci Komşu Kart’ta biriken bakiyelerin ATM’lerden nakit olarak da çekilebildiğini aktaran Başkan Uysal, kartın aynı zamanda marketten yemeğe birçok sektörde indirim imkânı sağladığını da dile getirdi. İmzalanan protokolle Anadolu Hastanesi’nin de bu projeye destek verdiğini dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:
“Anadolu Hastanemiz, şehrimizin seçkin ve önemli sağlık kuruluşlarından bir tanesi. Projeye katkı vermek istediler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bundan böyle Çevreci Komşu Kart sahibi komşularımız Anadolu Hastanemize gidince indirimli hizmet alacaklar. Biz kendilerine projeye katkı verdikleri, destek oldukları ve şehrimize nitelikli sağlık hizmeti verdikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Muratpaşa'da İYİ Parti Başkan adayı CHP destek veriyor
Muratpaşa

Antalya Muratpaşa'da İYİ Parti Başkan adayı CHP destek veriyor

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekilerek CHP’ye katılan Turgut Bucak ve İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa ederek CHP rozeti takan Erdal Özçivi’nin ardından Antalya’da CHP’ye katılımlar devam ediyor.

MURATPAŞA’YA DEĞER KATAN İŞ İNSANLARI DERNEĞİNDEN ÜMİT UYSAL’A TAM DESTEK
Korkuteli

MURATPAŞA’YA DEĞER KATAN İŞ İNSANLARI DERNEĞİNDEN ÜMİT UYSAL’A TAM DESTEK

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Derneği, mevcut Muratpaşa Belediye Başkanı ve Muratpaşa Belediye başkan adayı olan Ümit Uysal’a 31 mart 2024 seçimlerinde tam destek verdiklerini açıkladı. 

Antalya  CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde
Antalya

Antalya CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve yönetim birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettiler. Hal esnafları ile bir araya geldiler.

Türkiye ittifakı Antalya  Muratpaşa'da Kuruluyor
Muratpaşa

Türkiye ittifakı Antalya Muratpaşa'da Kuruluyor

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, iyi parti eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 150 ye yakın İYİ Partili Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

Ümit Uysal Başkanlığında CHP Muratpaşa listesi belli oldu. İşte  o liste.
Muratpaşa

Ümit Uysal Başkanlığında CHP Muratpaşa listesi belli oldu. İşte o liste.

Günlerdir Konuşulan Tartışılan merakla beklenen Ümit Uysal Başkanlığında Antalya Muratpaşa CHP Belediye meclis üyelerinin listesi yayınlandı

CHP Muratpaşa Seçim Ofisi Görkemli Açılış.
Muratpaşa

CHP Muratpaşa Seçim Ofisi Görkemli Açılış.

Muratpaşa ilçesinin Başarılı çalışkan Başkanı Ümit Uysal seçim ofisinin açılında