Finike

CHP Antalya Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Finike’de mevcut Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 2024 yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi. Detaylar haberimizde...

CHP Antalya Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi  oldu

Finike’de aday Geyikçi
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Finike’de mevcut Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 2024 yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi. Yeniden aday gösterilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Mustafa Geyikçi, “Yaptığımız çalışmalarımızın takdir görmesi ile Genel Başkanımız Özgür Özel, MYK Üyelerimiz ve Parti Meclisi’mizin kararı ile yeniden aday gösterilmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Finike Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Finike’de 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı ile 63 yıl sonra CHP’den seçilerek Finike Belediye Başkanı olan Mustafa Geyikçi, yeniden aday gösterildi. Aday olarak gösterilmesinin ardından bir açıklama yapan Mustafa Geyikçi, şunları söyledi;
“Göreve geldiğim 2019 yılından bu yana yaptığımız çalışmaların takdir görmesi ile bugün yeniden CHP Finike Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
İlk olarak 5 yıldır yaptığımız çalışmaların takdir görmesi ile beni yeniden aday gösteren Genel Başkanımız Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize, PM Üyelerimize, Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı’ya ve İl Yönetimimize, bugüne kadar desteklerini her zaman yanımda hissettiğim CHP Finike İlçe Başkanımız Uygar Çarban ve İlçe Yöneticilerimiz ile parti üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum.
Ayrıca, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini ve takdirini eksik etmeyen, göreve geldiğimiz günden bu yana görüşleri ve önerileriyle bizleri cesaretlendiren Finikeli hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda kendimize yol haritası olarak belirlediğimiz dürüstlüğü, şeffaflığı, sosyal belediyeciliği, birliktelik kültürünü yeni dönemde de hiç şaşırmadan sürdüreceğiz.
Her vatandaşımızın huzur bulduğu, kendini güvende hissettiği, yüzünün güldüğü, çevreci yaklaşımdan vazgeçmeyen, doğaya ve her canlıya dost bir Finike için 5 yıl daha çalışacağız.
Hemşehrilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan ve kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.
Finike’de görev yaptığımız sürece her vatandaşımıza dokunmaya özen gösterdik. Yeni dönemde de hemşehrilerimizin teveccühü ile bir dönem daha Finike’yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için görev bekliyoruz.”

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Atay Uslu Antalya'da Hakan Tütüncü Finike'de Cenk Tütüncü ile Eser siyaseti
Finike

Atay Uslu Antalya'da Hakan Tütüncü Finike'de Cenk Tütüncü ile Eser siyaseti

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Finike İlçe Teşkilatı ile birlikte Cumhur İttifakı ve MHP Finike Belediye Başkanı Adayı Cenk Şimşek ve MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. FİNİKENİN GENÇ ADAYI CENK ŞİMŞEK…

Antalya Finike Hali’nde yeni sezon başladı
Finike

Antalya Finike Hali’nde yeni sezon başladı

Antalya Finike’de hal sezonunun açılışı dolayısıyla hal esnaflarını ziyaret eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni sezonun tüm esnaflara hayırlı ve bereketli olmasını diledi

Finike' de Sadem Zirai İlaç Toptan Bayii açıldı
Finike

Finike' de Sadem Zirai İlaç Toptan Bayii açıldı

Antalya İli Finike ilçesinde Toptan Zirai İlaç Bayii Açılışı Yapıldı

 Finike  Belediye Başkanı Keyiçi nin  Cevabı gecikmedi
Antalya

Finike Belediye Başkanı Keyiçi nin Cevabı gecikmedi

33. Finike Festivali ve Kabotaj Bayramı Şenliklerinde Finikeli hemşerilerimizin doğru bilgi alması ve Finike Belediyesi tarafından projesi tamamlanan hizmetlerimizin neden faaliyete geçirilemediği noktasında bir açıklama yapılma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Nuh’un Ambarı Listesi’ne eklendiler
Finike

Nuh’un Ambarı Listesi’ne eklendiler

Slowfood Biyoçeşitlilik Vakfı’nın İtalya’da 2003 yılında başlattığı Uluslararası Nuh’un Ambarı Listesi’ne (Ark of Taste) Finike’nin kokulu limonu ve Hicaz Narı da dahil edildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Millet İttifakı Ortakları ile iftar yemeği
Finike

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Millet İttifakı Ortakları ile iftar yemeği

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Millet İttifakı Ortağı Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi