CHP'de aday olmak isteyenler bu süre içerisinde istifa etmeleri gerekiyor

CHP Genel Merkezi tarafından milletvekili olmak isteyenlerle alakalı istifa sürelerine dair il ve ilçe teşkilatlarına yazı gönderildi.

CHP'de aday olmak isteyenler bu süre içerisinde istifa etmeleri gerekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe başkanlıklarına bir yazı göndererek milletvekili aday adayı olmak isteyenler için hem süre hem de kimlerin istifa etmesi gerektiğini açıkladı. Listede belediye başkanları yer almazkan, böylelikle adaylık yolu da kapatılmış oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin imzasıyla yayımlanan genelgede aday olmak İçin kimlerin istifa etmesi gerektiği sıralandı.

Belirlenen sürede aday adaylığı için istifa etmesi gerekenler listesinde; İl Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Aday adayı olmayı düşünenlerin 05/12/2022 ile 26/12/2022 tarihleri arasında görevlerinden istifa etmesi gerektiği bildirildi.

bomba15

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”
Korkuteli

KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli ilçe Örgütü tarafından düzenlediği kahvaltı, Cumhuriyet Halk Partilileri buluştururken, kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi
Antalya

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi

Başkan Böcek’ten esprili nikah akdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile Burçin Karakaya’nın nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Elmalı

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Antalya

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Demre

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e  "Kalite Belgesi" verildi.  Figen Yangözler Kimdir?
Antalya

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e "Kalite Belgesi" verildi. Figen Yangözler Kimdir?

Antalya'da Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı Figen Yangözler Kimdir?