KOCAGÖZ'DEN ÜCRETSİZ SERVİS MÜJDESİ..!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, göreve geldiğinde ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz okul servis müjdesi verdi.
***
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmalarını hızla sürdürürken ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. Sosyal belediyeciliğin önceliği gereği eğitime önem verdiklerini belirten Kocagöz, ihtiyaç sahibi ailelerin bütçelerine ciddi külfet olan okul servislerini ücretsiz hale getireceklerini söyledi.
MAHALLE ARASI RİNG SERVİSİ
Kepez genelinde tüm mahallende ring servisleri oluşturacaklarını hatırlatan Kocagöz, “Mahalleler arasında ücretsiz ring servisi yapacağız, bu imkan ilçe sakinlerimizin ulaşım sorununu çözecek.
Ayrıca ihtiyaç sahibi tüm ailelerimizin çocukları için ilkokuldan lise öğrencisine kadar tüm evlerinden alıp okullarına ücretsiz teslim edeceğiz. Aileler sadece çocuklarımızın eğitimini düşünecek, çocuklarımız ise geleceklerini inşa edecek. Bizim işimiz onların hayatlarını kolaylaştırmak” dedi.
Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediyeler arası dayanışmayı artırmak ve kaynakları verimli kullanmak amacıyla önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.
Antalya’da yaşayan Burdurlular, özel etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi ve hemşehri dayanışmasını güçlendirdi.
Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Metin Çiviler Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilere ait okul bahçesi projesini inceledi ve destek sözü verdi.
Antalya Kepez Belediyesi, Hürriyet Caddesi’ndeki kavşak projesi nedeniyle kapanacak olan Duraliler Mahallesi’ne alternatif bir giriş yolu kazandırıyor. 600 metre uzunluğunda yeni yol, hem mahalleye erişimi kolaylaştıracak hem de şehir içi trafiği rahatlatacak
Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin minik öğrencileri, farkındalık etkinliğinde buluşarak Lösemili çocukların hayatlarına dokundu. Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz
Kepez Belediyesi Başkanı Kocagöz, geriden geldiği maçı kazanan küçük file sultanlarını görüntülü arayarak kutladı.