Genel Başkan Yardımcısı Karaca oldu

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Birlik Haber-Sen'in 7.olağan genel kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Genel Başkan Yardımcısı Karaca oldu

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Birlik Haber-Sen'in 7.olağan genel kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi.
Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda Genel Başkan Ömer Budak’ın talepleri doğrultusunda Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

DEPREM DERİNDEN SARSTI

Deprem felaketinin tüm gündemi derinden sarstığını ve değiştirdiğini belirterek sendika olarak depremin ilk anından itibaren görev aldıklarını kaydeden Karaca, ““Ülke olarak zor bir süreç yaşıyoruz ama biz nice zorlukların üstesinden gelmiş bir millet olarak bunun üstesinden gelme noktasında hiçbir tereddüt yaşamıyoruz. Bu günleri de geride bırakacak, yaşadığımız acıları geride bırakacak, dayanışmayla etrafımıza ışık saçmaya devam edeceğiz. Çünkü biz güçlü bir milletiz ve güçlü bir ülkeyiz. Birbirine kayıtsız kalmayan bir kitleyiz. Biz kayıtsız kalmadığımız için dünyanın neresinde bir mağdur bir mazlum varsa, her seferinde onların gözyaşlarını silmek için el uzatan bir millet olduğumuz için bu depremde dünyanın her yerinden bizim için harekete geçildi” dedi.

NİFAK TOHUMLARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Birlik Haber-Sen’in örgütlü gücü sayesinde hizmet koluna önemli kazanımlara imza attığını belirten Mitat Karaca, “Covid pandemisi süreci başta olmak üzere elde edilen kazanımlar çok önemli. Büyük ve güçlü ülkemizin yarınlarını birlikte inşa edeceğiz. Toplumumuzun huzur ve refahın büyümesinde aktif rol alacağız. Nifak tohumu ekmeye çalışanlara asla prim vermeyeceğiz. Milletimizin hiçbir ferdini ayırt etmeden hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HİZMET VE BİRLİK ZAMANI

Açıklamasının sonunda teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Karaca, “Birlik Haber-sen'imizin 7.olağan genel kurulunda Genel Başkanımız sn Ömer Budak'ın liderliğinde kıymetli delegasyonun teveccühüyle Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş bulunmaktayım. Çıktığımız bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli yol ve dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yükümüz ağır,yolumuz uzun.Zaman teşkilatımıza hizmet, Birlik Haber-sen'de birlik zamanı” şeklinde konuştu.

 

Genel Başkan Yardımcısı Karaca olduGenel Başkan Yardımcısı Karaca olduGenel Başkan Yardımcısı Karaca oldu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Birlik Haber-Sen'den Taş’a kadro mektubu
Antalya

Birlik Haber-Sen'den Taş’a kadro mektubu

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş’ı makamında ziyaret ederek hizmet kollarındaki sözleşmelilerin neden kadroya geçmesi gerektiği ile ilgili mektup verdi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu
Korkuteli

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu

BBP ilk defa Korkuteli meclisinde temsil edilecek. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler sonrası Cumhur ittifakı listesinden MHP Meclis üyesi olarak seçilen Mehmet Karakoyun istifa ederek Büyük Birlik Partisine geri döndü.

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı
Antalya

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin iş gücüne katılımlarını artırarak ekonomik bağımsızlıklarını sağlamak ve yenilenebilir enerji sektöründe istihdam imkanı sunmak için Güneş Enerjisi Okulu Projesi’ni gençlerle tanıştırdı.

Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu Göreve Başladı .  Dr. Mesut Avcıoğlu Kimdir
Kumluca

Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu Göreve Başladı . Dr. Mesut Avcıoğlu Kimdir

Yerel seçimlerden birincilikle çıkan Demokrat Parti Antalya Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devraldı. Kumluca'nın yeni Belediye Başkanı oldu.

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama
Korkuteli

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.