Buğday haberleri

BUĞDAY haberleri ve BUĞDAY ile ilgili bilgilerin yer aldığı güncel günlük haberler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atıl Araziye Ektiği Buğdayı Hasat Etti . Buğdaylar Tohumluk Olarak  Bedava Dağıtılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atıl Araziye Ektiği Buğdayı Hasat Etti . Buğdaylar Tohumluk Olarak Bedava Dağıtılacak

Korkuteli'nde Büyükşehir Belediyesine ait yaklaşık 60 dekar alanda buğday ekimi gerçekleştirdi. Hasat edilen buğdayların 19 ilçedeki çiftçilere tohumluk olarak hibesi yapılacak.

Serik Belediyesinin  ektiği buğdayın hasadı yapıldı.
Yaşam

Serik Belediyesinin ektiği buğdayın hasadı yapıldı.

Aputkan, “Hem üreteceğiz, hem de hizmet etmeye devam edeceğiz” Antalya’nın Serik ilçesinde Serik Belediye Başkanlığı tarafından ekilen buğdayın hasadı yapıldı.

Şehrin Göbeğinde Buğday Tarlası
Muratpaşa Gündem haberleri

Şehrin Göbeğinde Buğday Tarlası

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin salgın koşullarında tarımsal üretimin önemine dikkat çekmek için başladığı mısır tarımı, buğdayla devam ediyor. Ekim yapılacak alanı inceleyen Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Pandemi koşullarında yaşıyoruz. Alacağımız önlemlerden birisi de gıda üretimine önem vermek. Amacımız, şehirleşmiş bölgelerde bile ekim yapıldığını göstermek. Herkese üretim çağrısı yapıyoruz” diye konuştu.

BUĞDAYDA VERİM VE KALİTE TOPLANTISI
Antalya Gündem haberleri

BUĞDAYDA VERİM VE KALİTE TOPLANTISI

Antalya Ticaret Borsası ATB ile Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Buğdayda Verim ve Kaliteyi Nasıl Artırırız başlıklı panel düzenlendi. Online düzenlenen panelin moderatörlüğünü Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak yaptı.