KOCAGÖZ'DEN ENGELLİLERE ÖNEM
Kepez Belediyesi, Kanal Mahallesi’nde, tekerlekli sandalye kullanan bireylerin parka girmesine engel olan yükseklik farkı sorununu rampa hizmetiyle ortadan kaldırdı.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı.
Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.
Kanal Mahallesi’nde 4743 ile 4745 sokakları arasında kalan parka giriş rampası yapılması isteği de yerine getirildi.
Tekerlekli sandalye kullanan bireyler ile bebek arabası olan vatandaşlar, yükseklik farkından dolayı söz konusu yeşil alana ulaşmada zorluk yaşıyordu.
Mahalle sakinleri de, Kepez Belediyesine yazdıkları bir dilekçeyle parka ulaşım sorununun çözülmesini talep etti.
VATANDAŞIN İSTEĞİNE HIZLI ÇÖZÜM
Kepez Belediyesi de, vatandaşların talebini dikkate alarak, parka girişi sağlayan merdiveni kaldırdı ve yerine kilit taşından rampa yaptı. Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan rampa ile tekerlekli sandalye kullanan bireyler, bebek arabası olan vatandaşlar ve yaşlılar kolay bir şekilde parka girebilecekler.
Müdürlük çalışanları, parkın eskiyen kent mobilyalarını da yeniledi.
Kanal Mahallesi sakinleri de, taleplerinin hızlı bir şekilde karşılanmasından ve rampa hizmetiyle parka ulaşımı kolaylaştırmasından dolayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e teşekkür ettiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Kepez İlçe Örgütü, 28 EYLÜL 2025 PAZAR GÜNÜ 39. Olağan Kepez İlçe Kongresi'nde sandık başına gitti. Tek aday olarak değil, iki listeyle gerçekleşen seçimde
Antalya Kepez'de yaşayan vatandaşlar, ilçenin 68 mahallesinde karşılaştıkları olumsuzlukları, belediyenin 0 555 024 07 07 numaralı WhatsApp ihbar hattına bildiriyor. 'Anında Çözüm Ekibi', vatandaşlardan gelen her ihbara gün ve saat gözetmeksizin müdahale ediyor.
Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediyeler arası dayanışmayı artırmak ve kaynakları verimli kullanmak amacıyla önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.
Antalya’da yaşayan Burdurlular, özel etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi ve hemşehri dayanışmasını güçlendirdi.
Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Metin Çiviler Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilere ait okul bahçesi projesini inceledi ve destek sözü verdi.
Antalya Kepez Belediyesi, Hürriyet Caddesi’ndeki kavşak projesi nedeniyle kapanacak olan Duraliler Mahallesi’ne alternatif bir giriş yolu kazandırıyor. 600 metre uzunluğunda yeni yol, hem mahalleye erişimi kolaylaştıracak hem de şehir içi trafiği rahatlatacak