Kepez

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek

Genel Kurulda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Biz sözde değil öz de esnaf dostu olduğumuzu Akdeniz Sanayi Sitesindeki yaptığımız çalışmalarda gösterdik.

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulu'nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Biz sözde değil öz de esnaf dostu olduğumuzu Akdeniz Sanayi Sitesindeki yaptığımız çalışmalarda gösterdik. Sanayi Sitesinin yıllardır devam eden mülkiyet sorunlarına kalıcı çözümler getirerek esnafımıza destek olduk." dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulu'na katıldı. Bugüne kadar kooperatife katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Tütüncü, "2009'dan bu yana Akdeniz Sanayi Sitesi Koperatifi için kalplerimiz site yöneticilerimizle ve sevgili başkanımızla birlikte çarptı." dedi. 2009'da göreve geldiğinde ilk asfaltlarla başlayan hizmet çalışmalarının daha sonra okul, kavşak, yeşil alan, sosyal tesislerle devam ettiğini belirten Başkan Tütüncü, "Desteklerimizin zirveye ulaştığı nokta Akdeniz Sanayi Sitesinin yıllardır devam eden mülkiyet sorunlarına kalıcı çözümler getirmek oldu. Özellikle gecekondu bölgesindeki yıkımların yapılması, kooperatifin hayata geçirilmesi ve bütün bunlarla birlikte yeni iş yerlerinin oluşmasına zemin hazırlayacak düzenlemenin yapılması Akdeniz Sanayi Sitemize yaptığımız en önemli katkılardır. 2009 yılından bu yana her genel kurulda birlikte olduk. Her ne zaman bize ihtiyaç dıuyulsa biz size bir telefon kadar yakın olduk. Bugüne kadarda aynı şekilde hareket etmeye devam edeceğiz. Biz bu sanayi sitesine destek verirken, biliyoruz ki sadece Antalya değil, Antalya'nın çevre illerinden ilçelerden Antalya'ya hizmet almaya gelenler de var. Hem buradan hizme alanlar, hem burada çalışanlar, günlerini, mesailerini geçirirken burada kendilerini mutlu hissetsinler istiyoruz. Antalya Esnaf Odalar Birlik Başkanımız Adlıhan Dere, bize esnaf dostu der. Biz gerçekten sözde değil öz de esnaf dostu olduğumuzu Akdeniz Sanayi Sitesindeki yaptığımız çalışmalarda gösterdik. Biz her zaman sizlerle birlikteyiz. Bundan sonrada yanınızda olmaya devam edeceğiz."diye konuştu.

Sözlerini tamamlarken 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara da şifa dileklerinde bulunan Başkan Tütüncü, " Rabbim ülkemize, milletimize, devletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destekKepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destekKepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destekKepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır
Kepez

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır

Kepez Belediyesinin Varsak bölgesine kazandırdığı güreş sahasının çimleri yeşerdi. Devamı haberimizde...

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane
Kepez

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane

Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Akdeniz bölgesinin en büyüğü olan Antalya Kütüphanesi’ni şehirle ve öğrencilerle buluşturan Kepez Belediyesi, Cumhuriyetin ikinci asrında ise Necmettin Erbakan Kütüphanesi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor. Devamı haberimizde...

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı
Kepez

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi’ne ait Osmanlı Parkı içinde bulunan Osmanlı Kıraathanesinin işletmesi işbirliği protokolü ile 5 yıllığına Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne devredildi. Devamı haberimizde....

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”
Antalya

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”

Üniversite öğrencileriyle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yol yapmak, kaldırım yapmak bütün belediyecilerin bildiği bir iştir. Devamı haberimizde...

Antalya 'da Görkemli  Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.
Antalya

Antalya 'da Görkemli Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.

ATSO CUMHURİYETİN 100. YIL ÖDÜL TÖRENİ ÖDÜL ALANLAR ATSO, 1968 yılından beri düzenlediği ödül törenini bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel ‘Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdi.