Kepez

Kepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu

Kepez Belediyesi ve SELEKSAN İnşaat işbirliğiyle Çankaya Mahallesine kazandırılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunun temeli törenle atıldı.

Kepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu

Çankaya Mahallesi'ne kazandırılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunun Temel Atma Töreni'nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Görev süremiz boyunca Kepez'e 20'den fazla Aile Sağlığı Merkezi kazandırdık. Bunların yanında ilçemize 7 tane 112 Acil İstasyonunun da yapılmasını sağladık." dedi.

Kepez Belediyesi ve SELEKSAN İnşaat işbirliğiyle Çankaya Mahallesine kazandırılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunun temeli törenle atıldı. Törene Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin katıldı. Temel atma töreninde konuşan Başkan Tütüncü, Kepez'deki eserler zincirine her gün yeni bir halka eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şehri çok daha güzel yarınlara taşımak için her türlü hizmeti en güzel şekilde yapmanın gayreti içinde olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Birçok alanda eş zamanlı hizmet sürdürmemize rağmen bunların en başında da yeni, okullar yapmak, yeni eğitim kurumları açmak, gençlere geleceğe yatırım yapmak ve her şeyin başı sağlık bu sebepten dolayı sağlık tesislerimizi hem çeşitlendirmeye, hem de ilçemizde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya gayret ediyoruz.Bu anlamda ilk basamak sağlık hizmetlerinin verildiği yeni bir aile sağlığı merkezinin yapımıyla ilgili bir adım atıyoruz. Bununla beraberde birde Allah eksikte etmesin, muhtaçta etmesin dediğimiz acil durumlar için 112 Acil İstasyonunun temelini atıyoruz." dedi.

KEPEZ'E 20'DEN FAZLA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Görev süresi boyunca 20'den fazla Aile Sağlığı Merkezini Kepez'e kazandırdıklarını da belirten Başkan Tütüncü, "Bunların yanında 7 tane 112 Acil İstasyonunun yapılmasını sağladık. Bunların büyük bir kısmını belediye tarafından üstlendik, bir kısımlarını da hayırseverlerimiz üstlendiler. Bundan dolay büyük bir mutluluk duyuyoruz." diye konuştu. "Kepez'in yolu da açık ufku da açık" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, "Rabbim inşallah bahtını da açık etsin. Buradaki Şehir Hastanemizde bambaşka bir çekim noktası olacak. Hem mahallemize değer katacak, hem Kepezimize değer katacak. Ama bu Antalya'nın markası olacak. Uzun yıllar verdiğimiz mücadelenin güzel sonuçlarını görmek bizler mutlu ediyor. " dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, SELEKSAN İnşaat işbirliğiyle yapılacak bu yatımdan dolayı Fatih Selek'e de teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu'nun temeli törenle atıldı.

Kepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonuKepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonuKepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonuKepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonuKepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonuKepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Akdeniz'in en büyük kütüphanesinin açılmasına sayılı günler kaldı
Kepez

Akdeniz'in en büyük kütüphanesinin açılmasına sayılı günler kaldı

Kepez Belediyesi’nin 22 kütüphane projesinin amiral gemisi olan Akdeniz’in en büyük kütüphanesi Antalya Kütüphanesi’nin resmi açılış töreni 9 Aralık Cumartesi saat 12.00’da gerçekleştirilecek. Devamı haberimizde...

Kepez’den şehre iyi gelecek yollar
Kepez

Kepez’den şehre iyi gelecek yollar

Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğinin rahatlamasına katkı sağlayacak yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha ekliyor. Devamı haberimizde..

Kepez’in kütüphanelerini öğrencilerden yoğun ilgi
Antalya

Kepez’in kütüphanelerini öğrencilerden yoğun ilgi

Kepez Belediyesinin, mahallelerine kazandırdığı semt kütüphanelerini, öğrenciler çok sevdi. Devamı haberimizde...

Hasta Yakınlarına 14 Yıldır Konaklama Hizmeti Veri
Kepez

Hasta Yakınlarına 14 Yıldır Konaklama Hizmeti Veri

Antalya ya gelen Hasta yakınları için 5 yıldızlı otel formatında hizmet

Kepez’e 3 Sağlık tesisi müjdesi
Kepez

Kepez’e 3 Sağlık tesisi müjdesi

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Yeni Mahalle’ye içerisinde kanser tarama merkezinin olacağı Kepez Bedreddin Ari Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ile Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne Teslime-Hüseyin Acar ASM inşa edilecek. Devamı haberimizde....

Antalya Kepez Ata’sını saygıyla ve minnetle  andı
Kepez

Antalya Kepez Ata’sını saygıyla ve minnetle andı

Kepez Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85’nci yılında saygı ve minnetle andı.