Kış aylarında yerli ve yabancı kayak tutkunlarının buluştuğu Saklıkent Kayak Merkezi'ne mevsimin ilk karı düştü. Antalya'da hava sıcaklıklarının düşmesiyle kent merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Saklıkent Kayak Merkezi kar yağışı ile beyaza büründü. Hava durumundan kar yağışı olacağını bildiklerini ve bunun için Saklıkent'e geldiklerini ifade eden vatandaşlar ise aileleriyle karın keyfini çıkardı
YOL EKİPLERİMİZ NÖBETTE
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eşsiz sahili ve doğa güzelliğiyle Antalya’da turizmin gözbebeği olan Konyaaltı’nın, kayak merkezi bulunan Saklıkent Mahallesi’yle de kış turizminin gözdesi olduğunu söyledi. Yılın ilk karının düşmesiyle Saklıkent Mahallesi ve Feslikan Yaylasının beyaza büründüğünü dile getiren Başkan Esen, kar dolaysıyla ulaşıma kapanma ihtimali olan mahalle yollarında gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Başkan Esen, yaklaşık 10 santimetreyi bulan Saklıkent Kayak Merkezi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı acil müdahale ekiplerinin hazır bulunduğunu ifade etti.
Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 20’ncisi düzenlenen Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Festivali, Türkiye’nin en iddialı başpehlivanlarını, ünlü sanatçıların konserlerini ve binlerce sporseveri Gökbel Yaylası’nda bir araya getiriyor.
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Niyazi Ünal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Parti tüzüğüne göre önümüzdeki günlerde yeni ilçe başkanının atanması bekleniyor.
TBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan öncülüğündeki heyet, pilot belediyeler olan Antalya ve Denizli’de temaslarda bulundu. Ziyaretlerde kadınların yerel hizmetlere erişimi ve ortak çalışma planları değerlendirildi.
Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan ve beraberindeki heyet, Elmalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, hastanenin talepleri ve gelecek projeleri yerinde incelendi.
Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle Antalya’nın Elmalı ilçesine atanan yeni Kaymakam Adem Balkanlıoğlu, görevine hızlı bir başlangıç yaptı. İlk resmi ziyaretini Antalya Valisi Hulusi Şahin’e gerçekleştiren Balkanlıoğlu’nun, Elmalılı hemşehrileriyle buluşacağı ilk tarih ve etkinlik de belli oldu.
Kayseri Vali Yardımcılığına atanan Sezgin Üçüncü’nün ardından Korkuteli Kaymakamlığı koltuğuna oturan Onur Yılmazer, ilçe protokolü tarafından karşılandı. Göreve hızlı başlayan Yılmazer'in ilk açıklaması ve başarılarla dolu özgeçmişi haberimizde.