Konyaaltı’na Yılın İlk Karı Düştü…

Konyaaltı ilçe sınırları içerisinde yer alan, kent merkezine 47 kilometre uzaklıkta olan 1850 metre yükseklikteki Saklıkent Kayak Merkezi ve Feslikan Yaylasına mevsimin ilk karı yağdı.

Konyaaltı’na Yılın İlk Karı Düştü…

Kış aylarında yerli ve yabancı kayak tutkunlarının buluştuğu Saklıkent Kayak Merkezi'ne mevsimin ilk karı düştü. Antalya'da hava sıcaklıklarının düşmesiyle kent merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Saklıkent Kayak Merkezi kar yağışı ile beyaza büründü. Hava durumundan kar yağışı olacağını bildiklerini ve bunun için Saklıkent'e geldiklerini ifade eden vatandaşlar ise aileleriyle karın keyfini çıkardı

YOL EKİPLERİMİZ NÖBETTE

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eşsiz sahili ve doğa güzelliğiyle Antalya’da turizmin gözbebeği olan Konyaaltı’nın, kayak merkezi bulunan Saklıkent Mahallesi’yle de kış turizminin gözdesi olduğunu söyledi. Yılın ilk karının düşmesiyle Saklıkent Mahallesi ve Feslikan Yaylasının beyaza büründüğünü dile getiren Başkan Esen, kar dolaysıyla ulaşıma kapanma ihtimali olan mahalle yollarında gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Başkan Esen, yaklaşık 10 santimetreyi bulan Saklıkent Kayak Merkezi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı acil müdahale ekiplerinin hazır bulunduğunu ifade etti.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Korkuteli ve Döşemealtı İlçelerinde Çiftçiye 17 Tonluk Nohut Tohumu Desteği
Korkuteli

Antalya Korkuteli ve Döşemealtı İlçelerinde Çiftçiye 17 Tonluk Nohut Tohumu Desteği

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen TAKE (Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi) Projesi kapsamında, Antalya genelinde bitkisel üretimi artırmaya yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

Korkuteli’nde Geleneksel Çocuk Oyunları Heyecanı Eşleşmeler Belli Oldu!
Korkuteli

Korkuteli’nde Geleneksel Çocuk Oyunları Heyecanı Eşleşmeler Belli Oldu!

Antalya Korkuteli’nde öğrencileri kültürel mirasla buluşturacak olan “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği” kura çekimi tamamlandı. Mendil kapmacadan yakantopa kadar pek çok oyun sahaya inecek.

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı Atandı
Korkuteli

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı Atandı

Korkuteli ilçesinde sağlık hizmetleri güçlenmeye devam ediyor. Korkuteli Devlet Hastanesi, hekim kadrosunu genişleterek İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Berkay Özata’yı bünyesine kattı.

Antalya Kepez'de Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı
Antalya

Antalya Kepez'de Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı

Olay,29 mart 2026 pazar günü saat 13.30 sıralarında Antalya Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Mimar Turgut Cansever Caddesi üzerinde bulunan Mazıdağı seyir alanında meydana geldi.

Serik'te Karpuz Hasadı Ne Zaman Başlıyor? 2026 Sezonu Karpuz Hasadı Heyecanı Başladı
Serik

Serik'te Karpuz Hasadı Ne Zaman Başlıyor? 2026 Sezonu Karpuz Hasadı Heyecanı Başladı

Antalya'nın Serik ilçesindeki üreticiler, yaklaşan karpuz hasadı sezonu için gün sayıyor ve hazırlıklarını sürdürüyor

Antalya Elmalı Devlet Hastanesi'nde bir ilk
Antalya

Antalya Elmalı Devlet Hastanesi'nde bir ilk

Elmalı Devlet Hastanesi’nde önemli bir cerrahi başarıya daha imza atıldı. Nadir görülen bir hastalık olan rektal prolapsus tanısı bulunan hasta, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.