Kış aylarında yerli ve yabancı kayak tutkunlarının buluştuğu Saklıkent Kayak Merkezi'ne mevsimin ilk karı düştü. Antalya'da hava sıcaklıklarının düşmesiyle kent merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Saklıkent Kayak Merkezi kar yağışı ile beyaza büründü. Hava durumundan kar yağışı olacağını bildiklerini ve bunun için Saklıkent'e geldiklerini ifade eden vatandaşlar ise aileleriyle karın keyfini çıkardı
YOL EKİPLERİMİZ NÖBETTE
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eşsiz sahili ve doğa güzelliğiyle Antalya’da turizmin gözbebeği olan Konyaaltı’nın, kayak merkezi bulunan Saklıkent Mahallesi’yle de kış turizminin gözdesi olduğunu söyledi. Yılın ilk karının düşmesiyle Saklıkent Mahallesi ve Feslikan Yaylasının beyaza büründüğünü dile getiren Başkan Esen, kar dolaysıyla ulaşıma kapanma ihtimali olan mahalle yollarında gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Başkan Esen, yaklaşık 10 santimetreyi bulan Saklıkent Kayak Merkezi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı acil müdahale ekiplerinin hazır bulunduğunu ifade etti.
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 6-9 Kasım’da 41 ülkeden 310 gazetecinin katılacağı etkinliklerle medya diplomasisi misyonuna uygun olarak kapsamlı bir programla bir kez daha ulusal ve uluslararası medya gündeminde yerini almaya hazırlanıyor.
Antalya Konyaaltı Varyant'ta toplanan kalabalık yürüyüş güzergahını doldurdu. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte 400 metrelik dev Türk bayrağı taşındı.
Korkuteli ilçesinde yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi’nin su ihtiyacının Taşkesiği ve Sülekler mahallelerinden karşılanacağı açıklaması, bölge halkını ayağa kaldırdı. Destek CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı'dan geldi
Kadın "Aile Çocuk Engelli Politikalarından (KAÇEP) sorumlu Naime Aydın ve 19 İlçe başkan yardımcısı MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş başkanlığında bir araya geldi.
Daha önce kiralama yolu ile Antalya Elmalı hastanemizde bulunan MR cihazının kiralama süreci dolmuş ve kiralama kriterlerini karşılamadığı için tekrar kiralanamamıştı. Kiralama firmasıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde cihazı satın alarak hastanemize bağışladık. devamı haberimizde
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elmalı’da düzenlenen törende şehir geçişi projesi ile Elmalı–Finike Yolu’nun Elmalı–Avlanbeli kesiminin açılışını yaptı. Bakan Uraloğlu, aynı zamanda Avlanbeli–Finike kesiminin temel atma çalışmalarını da başlatacaklarını duyurdu.