SANAYİ ESNAFLARINDAN KAN BAĞIŞI
Korkuteli Kızılay şubesi ve Korkuteli Sanayi Sitesi yönetim tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kan ver hayat kurtar" kampanyası bünyesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Korkuteli Sanayi Sitesi esnafları tarafından düzenlenen "Kan ver hayat kurtar" kampanyası bünyesinde kan bağışına yoğun ilgi gösterdi.
Korkuteli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, sanayi esnafının kan vererek kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu belirterek " Sanayi esnafı senede en az 3-4 defa Kızılay'a kan bağışında bulunuyor" diye konuştu . Adem Durmaz . Korkuteli Gündem
AFAD Başkanlığı ve Kuveyt Kızılayı işbirliği ile projelendirilen Antalya İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Projenin tamamlanmasıyla 37.500 metrekarelik kampüste 13.000 metrekarelik inşaat alanı ile Antalya'ya modern bir afet yönetim merkezi kazandırılacak.
Kızılay Antalya Korkuteli Şubesince 8 gündür gerçekleşen kan bağışı kampanyasında 322 ünite kan bağışı toplandı. Kampanya kapsamında kan bağışçılarına fidan takdim edildi.
Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.
Antalya Korkuteli 11 Haziran 2025 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Korkuteli'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Korkuteli'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...
Antalya'nın Korkuteli ilçesinin parlayan eğitim kurumlarından Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu, büyük bir başarıya daha imza attı. Okulun başarılı öğrencilerinden Görkem Kayra Yavaşlar, Parasız Yatılılık ve Bursluluk (PYBS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 1 yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünler yapılan açılış ile sergilenmeye başlandı