Korkuteli

Korkuteli Gaziler ve Şehit Aileleri Batı Karadeniz'i Gezdiler

Korkuteli Kaymakamlığı öncülüğünde Korkutelili gaziler ve şehit aileleri, 4 günlük Batı Karadeniz gezine katıldılar.Korkuteli Belediyesi önünde Belediye Başkanı Saniye Caran, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran tarafından uğurlanan Şehit aileleri ve gaziler Batı Karadeniz’i tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Korkuteli Gaziler ve Şehit Aileleri Batı Karadeniz'i Gezdiler

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ BATI KARADENİZ’İ GEZDİLER
Antalya Korkuteli Şehit Aileleri ve Gaziler, Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilciliği tarafından 4 günlük Batı Karadeniz gezisine gittiler. Korkuteli Kaymakamlığı, Korkuteli Belediyesi, hayırseverlerinden sponsorluğunda Sinop, Kastamonu ve Zonguldak illerini gezen Şehit aileleri ve gaziler Batı Karadeniz Bölgesindeki tarihi ve turistik yerleri ziyaret ettiler.
Korkuteli Kaymakamlığı öncülüğünde Korkutelili gaziler ve şehit aileleri, 4 günlük Batı Karadeniz gezine katıldılar.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilciliği, Korkutelili Şehit ailelerini ve gazileri 4 gün Batı Karadeniz’i gezdirdi.
Korkuteli Belediyesi önünde Belediye Başkanı Saniye Caran, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran tarafından uğurlanan Şehit aileleri ve gaziler Batı Karadeniz’i tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.
Korkuteli Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği temsilcisi Mehmet Çoban, Korkutelili şehit ailelerini ve Gazilerimizi Batı Karadeniz’de kültürel yerler ve tarihi eserlerle buluşturmak için yola çıktık. Bu geziyi, Korkuteli Kaymakamlığı, Korkuteli Belediyesi’nin katkılarıyla gezdik. Bu gezide katkısı olan başta Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü’ye, Korkuteli Belediyesi Saniye Caran, Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’a hayırseverlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Gezi kapsamında Sinop Cezaevi Gezisi, Erfelek Şelalesini, Akgöl Tabiat Parkını, Kastamonu Antik Ev Kaya Mezarlarlarını, Valla Kanyonunu, Ilıca Şelalesini, Gideros Koyunu, Safranbolu tarihi evleri, tarihi çarşı, Cincihan, Yörük köyü ve Amasra`nın tarihi mekânları, Akçakoca ile Amasra Antik Kuş Kayası Anıtını, Abant Gölü Milli Parkı gezildi.
Korkutelili Şehit ailelerini ve gaziler, Gezide Safranbolu tarihi evleri, tarihi çarşı, Cincihan, Yörük köyü ve Amasra`nın tarihi mekânları ile doğal güzellikleri gezip, Safranbolu’nun kültürel ve tarihi yerleri oldukça ilgisini çekti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Korkuteli Kadın Dal Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli atıldı
Korkuteli

Antalya Korkuteli Kadın Dal Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli atıldı

Antalya’daki sağlık yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Antalya Korkuteli ilçesi Yeni Mahalle’de inşa edilecek olan Korkuteli Kadın Dal Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni geniş katılımla gerçekleştirildi.

Korkuteli'nden Tayin Çıkan Komutanlara Veda Yemeği
Korkuteli

Korkuteli'nden Tayin Çıkan Komutanlara Veda Yemeği

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan astsubay ve uzman çavuşlar için İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından veda gecesi düzenledi.

Korkuteli’nde Kurban bayramı nedeniyle Protokol bir araya geldi
Korkuteli

Korkuteli’nde Kurban bayramı nedeniyle Protokol bir araya geldi

Korkuteli’nde Kurban bayramı nedeniyle Protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye Düğün salonunda başlayan programın ardından bayramlaşma Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma komutanlığı, Devlet Hastanesi, Polis uygulama noktası ve Şehit ailelerini ziyareti ile sona erdi.

Üçüncü Korkuteli Eğitim Şenliği Kitap fuarına Yoğun ilgi
Korkuteli

Üçüncü Korkuteli Eğitim Şenliği Kitap fuarına Yoğun ilgi

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Üçüncü Korkuteli Eğitim Şenliği” Kitap fuarı ile devam etti. 45 yayınevi, 39 yazarın, binlerce Kitap’ın yer aldığı kitap fuarı yoğun ilgi gördü.

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Korkuteli

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

Korkuteli'nde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri
Korkuteli

Korkuteli'nde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Amatör spor haftası Etkinlikleri kapsamında şehitler anıtında sportif aktiviteler düzenlendi.