Kent & Başkan Dergisi’nin yaptığı ankette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Bölgesi’nin “En İyi Belediye Başkanı”, Antalya da “En İyi Kenti” seçildi.
Yerel yönetimlerin nabzını tutan Türkiye’nin sayılı yayınlarından Kent & Başkan Dergisi’nin Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyesi başkanlarının katılımıyla düzenlediği ‘Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni’ Bilecik’te yapıldı. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine; Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanları ve kurum temsilcileri katıldı.
Kent & Başkan Dergisi’nin Büyükşehir Belediyesi Kategorisinde online olarak yapılan anket sonuçlarına göre Akdeniz Bölgesi’nin ‘En İyi Belediye Başkanı’, projeleri ve hizmetleri ile Antalya’ya çağ atlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Antalya da Akdeniz Bölgesi’nin “En İyi Kenti” seçildi. Bilecik’teki ödül töreninde, birincilik ödülünü Başkan Türel adına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ali Ergin, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nun elinden aldı.
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik restorasyon ve kamu zararı iddialarına sert açıklamalarda bulundu. Milletvekili Arı, Balbey’de bulunan binanın AKP döneminde kiralandığını, kamu zararının ise Sayıştay tarafından reddedildiğinin altını çizdi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekimlik görevine Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz atandı. Prof. Dr. Yılmaz, düzenlenen devir teslim töreniyle Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ali Gök'ten jtlhaea devralarak görevine başladı.
Özel OFM Antalya Hastanesi, Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen 13. ALZ Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tutuklanmasının ardından belediye meclisi ilk kez toplandı. Toplantıya vekaleten Meclis Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik başkanlık ederken, AK Parti ve CHP grup sözcülerinin konuşmaları sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi.
Antalya’da karnesini aldıktan sonra evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki Fatma Nur Ören polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
Antalya'da yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, savcılık ifadesi ortaya çıktı. Böcek, savcılık ifadesinde suçlamaları reddetti.