Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından bölgeye bugüne kadar 200 çadır ve 18 konteyner sevk ettiklerini belirterek, “İhtiyaç devam etiği sürece hem deprem bölgesinde hem de Antalya’da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Muratpaşa Belediyesi, depremin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’ın Samandağ ilçesine 6 konteyner daha gönderdi. Konteynerler dün akşam saatlerinde yola çıkarken Başkan Uysal da son hazırlıkları yerinde inceledi. Başkan Uysal, bugüne kadar deprem bölgesine 200 çadır ve yola çıkan son kafileyle birlikte 18 konteyner gönderdiklerini söyledi. “İhtiyaç devam etiği sürece hem deprem bölgesinde hem de Antalya’da çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Uysal, Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılandığı ücretsiz mağazalardan ise 52 bin 436 kişinin yararlandığını aktardı.
Başkan Uysal, ayrıca deprem bölgesinde arama-kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan belediye çalışanlarıyla da bir araya geldi. Başkan Uysal, deprem felaketinin ilk günlerinden itibaren Muratpaşa’nın, Antalya’nın yardım elinin çok hızlı bir şekilde bölgeye uzandığını söyledi. Uysal, “Muratpaşa’mızın, Antalya’mızın şefkat ve yardım elini, desteklerini en iyi şekilde, olması gerektiği gibi yansıttığınız için teşekkür ederim” dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin pazar günü yapılacak seçimde görev alacak sandık görevlileri, müşahitleri, bilişim sorumluları, avukatları ve mahalle temsilcileriyle buluşmasında “Vatanını seven sandığa gelsin” dedi.
Antalya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde oy kullanacak engelli, hasta, yaşlı ve seçmen kütüğü deprem bölgesinde olan vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi.
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız." dedi.
Antalya’da 8 mahallenin tamamı, Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir bölümünü içine alan Kırcami’de, pazartesiden itibaren değişim başlıyor