Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Türkiye’yi sarsan deprem felaketi nedeniyle lige verilen aranın ardından 5 Mart Pazar günü kendi evinde Çanakkale Belediyesi’ni ağırlayacak. Maç, saat 16.00’da başlayacak.
Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, deprem felaketi nedeniyle lige verilen arayı antrenman ve hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor.
Muratpaşa, bu kapsamda, misli.com Sultanlar Ligi’nin güçlü ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’la karşılaştı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki hazırlık maçta ilk seti 27-25 Nilüfer önde tamamladı. İkinci seti Antalya temsilcisi 25-22 kazanarak setlerde 1-1’lik eşitliği sağladı. Üçüncü set 25-18 Nilüfer’in üstünlüğüyle geçilirken dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Nilüfer, bu seti de 25-21 kazandı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor, bu hafta için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’la bir hazırlık maçı yapacak.
Muratpaşa’nn Sultanları, bu hafta yeniden başlayacak ligde Çanakkale Belediyesi’ni konuk edecek. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki karşılaşma, 5 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Muratpaşa, 3-0 kazanmıştı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin pazar günü yapılacak seçimde görev alacak sandık görevlileri, müşahitleri, bilişim sorumluları, avukatları ve mahalle temsilcileriyle buluşmasında “Vatanını seven sandığa gelsin” dedi.
Antalya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde oy kullanacak engelli, hasta, yaşlı ve seçmen kütüğü deprem bölgesinde olan vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi.
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız." dedi.
Antalya’da 8 mahallenin tamamı, Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir bölümünü içine alan Kırcami’de, pazartesiden itibaren değişim başlıyor