Muratpaşa

Muratpaşa’nın Sultanları yeniden başlıyor

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Türkiye’yi sarsan deprem felaketi nedeniyle lige verilen aranın ardından 5 Mart Pazar günü kendi evinde Çanakkale Belediyesi’ni ağırlayacak.

Muratpaşa’nın Sultanları yeniden başlıyor

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Türkiye’yi sarsan deprem felaketi nedeniyle lige verilen aranın ardından 5 Mart Pazar günü kendi evinde Çanakkale Belediyesi’ni ağırlayacak. Maç, saat 16.00’da başlayacak.
Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, deprem felaketi nedeniyle lige verilen arayı antrenman ve hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor.
Muratpaşa, bu kapsamda, misli.com Sultanlar Ligi’nin güçlü ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’la karşılaştı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki hazırlık maçta ilk seti 27-25 Nilüfer önde tamamladı. İkinci seti Antalya temsilcisi 25-22 kazanarak setlerde 1-1’lik eşitliği sağladı. Üçüncü set 25-18 Nilüfer’in üstünlüğüyle geçilirken dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Nilüfer, bu seti de 25-21 kazandı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor, bu hafta için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’la bir hazırlık maçı yapacak.
Muratpaşa’nn Sultanları, bu hafta yeniden başlayacak ligde Çanakkale Belediyesi’ni konuk edecek. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki karşılaşma, 5 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Muratpaşa, 3-0 kazanmıştı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sibel Gezen,CHP  Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Muratpaşa

Sibel Gezen,CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Antalya Muratpaşa Blediye Başkan Aday adayı Müracaatını Yapan Sibel Gezen; "Sevgili dostlarım, yeni bir heyecanla, yeni bir Muratpaşa için yola çıktım.

İklim krizine karşı harekete geçme vakti
Muratpaşa

İklim krizine karşı harekete geçme vakti

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, +0.5 Akdeniz’in Geleceği başlığında gerçekleştirilen çevre çalıştayında iklim krizine karşı acil tedbirler alınması gerektiğini belirterek “Hemen uygulanacak çıktılara ulaşmak ve kamu yararının her şeyin önünde gitmesi lazım” dedi. Devamı haberimizde...

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor
Antalya

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ‘Yeşile Dönmek’ temasıyla 3’üncüsünü düzenlediği ‘+0.5 Akdeniz’in Geleceği’ Çevre Çalıştayı’nda oturumların yanı sıra düzenlenen atölyeler de dikkat çekti. Devamı haberimizde....

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor
Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro Topluluğu için yeni yeteneklerini seçecek. Seçmeler, Değirmenönü Kültür Merkezi’nde 22-23 Kasım’da yapılacak. Devamı haberimizde..

Turunç Masa 9 yaşında
Muratpaşa

Turunç Masa 9 yaşında

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yönetişim sistemi Turunç Masa, 9’uncu yaşını kutladı. Devamı haberimizde...

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım
Muratpaşa

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, artık her cumartesi ‘Komşu Sofrası’ kuruyor. Devamı haberimizde...