Muratpaşa

Muratpaşa’yla bir mani kalmadı

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde oy kullanacak engelli, hasta, yaşlı ve seçmen kütüğü deprem bölgesinde olan vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladı.

Muratpaşa’yla bir mani kalmadı

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde oy kullanacak engelli, hasta, yaşlı ve seçmen kütüğü deprem bölgesinde olan vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladı. Demokrasi Otobüsleri cumartesi deprem bölgesine yola çıkacak, hasta nakil ambulansları ve diğer donanımlı araçlarla da pazar günü vatandaşları sandığa ulaştıracak.

Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın seçmen kaydı deprem bölgesinde olan vatandaşların oy kullanmalarını sağlamak için hayata geçirdiği ‘Demokrasi Otobüsü’ projesi kapmasında Adıyaman - Kahramanmaraş ve Gaziantep – Hatay hatlarında 5 otobüs yola çıkacak. Otobüsler, cumartesi saat 18.00’de hareket edecek. Otobüsler, pazar günü akşam saatlerinde ise yine aynı güzergahtan Antalya’ya dönecek.

Bununla birlikte Muratpaşa Belediyesi’nin Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti Birimi de 14 Mayıs Pazar günü seçimlerde oy kullanacak engelli, hasta, yaşlı, yatağa bağımlı vatandaşların hizmetinde olacak. Şu ana kadar 150’ye yakın seçmenin 444 80 07 NO’lu Turunç Masa Çağrı Merkez üzerinden randevuları oluşturuldu. İhtiyacı olan vatandaşlar, hasta nakil ambulansı ve diğer donanımlı araçlarla evlerinden alınacak ve oy kullanmalarının ardından yeniden evlerine bırakılacak.

Diğer yandan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal ise Cumhurbaşkanının ve 28’inci dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimler için oylarını Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve orta Okulu 1127 numaralı sandıkta kullanacak.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sibel Gezen,CHP  Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Muratpaşa

Sibel Gezen,CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Antalya Muratpaşa Blediye Başkan Aday adayı Müracaatını Yapan Sibel Gezen; "Sevgili dostlarım, yeni bir heyecanla, yeni bir Muratpaşa için yola çıktım.

İklim krizine karşı harekete geçme vakti
Muratpaşa

İklim krizine karşı harekete geçme vakti

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, +0.5 Akdeniz’in Geleceği başlığında gerçekleştirilen çevre çalıştayında iklim krizine karşı acil tedbirler alınması gerektiğini belirterek “Hemen uygulanacak çıktılara ulaşmak ve kamu yararının her şeyin önünde gitmesi lazım” dedi. Devamı haberimizde...

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor
Antalya

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ‘Yeşile Dönmek’ temasıyla 3’üncüsünü düzenlediği ‘+0.5 Akdeniz’in Geleceği’ Çevre Çalıştayı’nda oturumların yanı sıra düzenlenen atölyeler de dikkat çekti. Devamı haberimizde....

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor
Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro Topluluğu için yeni yeteneklerini seçecek. Seçmeler, Değirmenönü Kültür Merkezi’nde 22-23 Kasım’da yapılacak. Devamı haberimizde..

Turunç Masa 9 yaşında
Muratpaşa

Turunç Masa 9 yaşında

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yönetişim sistemi Turunç Masa, 9’uncu yaşını kutladı. Devamı haberimizde...

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım
Muratpaşa

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, artık her cumartesi ‘Komşu Sofrası’ kuruyor. Devamı haberimizde...