Gazipaşa

Musa Eroğlu parkı hizmete açıldı

Usta sanatçı Musa Eroğlu katılımıyla, açılan parkta heyecan yaşandı.

Musa Eroğlu parkı hizmete açıldı

Gazipaşa da Musa Eroğlu park açılışı

Usta sanatçının adı verilen Musa Eroğlu parkı 3 temmuz pazartesi günü Usta sanatçı Musa Eroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.

İçerisinde çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, spor aletleri, banklar ve yeşil alanın bulunduğu 3000 m2’lik parkın Çocuklar tadını çıkartırken aileleri de Musa Eroğlu konseriyle vakit geçirdiler.

Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise sevincini ve heyecanını şu sözlerle dile getirdi :

Parkımızın yapımında günlerce emek veren çalışma arkadaşlarıma, açılışımızda bizlere güzel bir müzik şöleni yaşatan sanatçı arkadaşlarımıza, coşkumuza ortak olan tüm vatandaşlarımıza ve açılışımızı onurlandıran Halk Ozanımız Musa Eroğlu’na yürekten teşekkür ediyorum.
Musa Eroğlu Parkımız Yeni Mahallemize ve Gazipaşa’mıza hayırlı uğurlu olsun. 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

13 mahalleye kapalı pazar müjdesi
Antalya

13 mahalleye kapalı pazar müjdesi

Kepez’de 4 mahalleye daha kapalı pazar geliyor. Daha önce de, ilçede 9 mahalleye kapalı pazar yeri yapılmasıyla ilgili protokol imzalanmıştı.

YÖREX' e daha ilk günden katılım büyük
Antalya

YÖREX' e daha ilk günden katılım büyük

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’nci kez kapılarını açan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i ilk gün 62 bin 315 kişi ziyaret etti. Burdur'dan Kızılkaya belediyesi, Kocaeliler belediyesi, Avşar Ceviz Ezme, Burdur Belediyesi katılım sağlandı.

BUTSO YÖREX fuarının açılışında
Antalya

BUTSO YÖREX fuarının açılışında

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal, Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Zorlu Antalya’daki YÖREX Fuarının 12. Yıl Açılış Törenine katıldılar.

Vali Öksüz YÖREX fuarında
Antalya

Vali Öksüz YÖREX fuarında

Burdur Valisi Türker Öksüz, bu yıl 12’ncisi düzenlenen Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

29 Günde Tamamlandı. AÇILDI
Korkuteli

29 Günde Tamamlandı. AÇILDI

Korkuteli Belediyesi tarafından 29 günde tamamlanan “1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi” bugün sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Elver Derneğinden Yemekli Açılış
Muratpaşa

Elver Derneğinden Yemekli Açılış

Elver Engelli ve Yaşlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hafize Aydın Kınoğlu derneğin açılışı dolayısıyla yemek verdi. Yapılan Organizasyona Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Emin Sözer, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet …