Antalya Serik ilçesinde 3 midibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Antalya Alanya D400 karayolu Sanayi Kavşağı’nda tur midibüsü ile iki otel servis aracı çarpıştı. Yaralanan 3 sürücü ve 3 yolcu hastaneye kaldırıldı. detaylar geliyor
Antalya'da 3 midibüs birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü: 6 yaralı
Antalya'nın Serik ilçesinde 3 midibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, Serik ilçesi Antalya - Alanya D400 Karayolu sanayi kavşağında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki 58 NA 312 plakalı tur midibüsü ile Antalya istikametinden gelip Serik istikametine dönmekte olan 07 C 82472 ve 07 C 82257 plakalı otel servis midibüsleri çarpıştı. Kazada isimleri öğrenilemeyen araç sürücüleri ile 07 C 82257 plakalı otel servis aracın yolcu olarak bulunan 3 kişi olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Ulaşıma kapanan Manavgat - Antalya istikametinde ulaşım şehir merkezi yolundan sağlandı. Polis trafiğe kapanan yolu 1 saat süren çalışmanın ardından açtırdı. Belediye temizlik ekipleri yolda bulunan cam kırıkları ve yağlanmayı temizledi.
Otel servis araçlarının vardiya bitiminde otelden aldığı otel çalışanlarını Serik şehir merkezine götürdüğü, tur aracında ise yolcu olmadığı öğrenildi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.










Antalya'nın Alanya ilçesinde D-400 Karayolu'nda iki tırın karıştığı trafik kazasında 1 sürücü yaralandı
Antalya Manavgat ilçesinde gece yarısı otomobille servis aracının karıştığı kazada altı kişi yaralanırken aynı yerde el frenini çıkmayan araç bahçeye uçtu detaylar haberimizde
Antalya Alanya'da tünel çıkışında kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü Özgür Metin, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'nın Serik ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Isparta-Antalya karayolunda Kargı Köyü civarında trafik kazası meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.
Serik ilçesi Merkez Mahallesi Adliye mevkiinde meydana gelen kazada otomobil ile 3 tekerlekli elektrikli bisiklet çarpıştı. Bisikletin arka sepetinde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.