Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, TOBB 79. Genel Kurulu’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Asil Üyeliği görevine seçildi. Başkan Erdem, Alanya iş dünyasının Ankara’daki sesi olacağını belirterek, “Alanya’mıza ve bölgemiz iş dünyasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Erdem, 365 oda ve borsa içerisinde 2 bine yakın delege arasından 29 kişilik listeye girdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 4 yıl boyunca görev yapacak yeni yönetiminin belirlendiği 79. Genel Kurulu’nda ALTSO Başkanı Eray Erdem de TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Asil Üyeliğine seçilme başarısı gösterdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin önemli mekanizmalarından olan konseyde Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Erdem, “Alanya’mız için Ankara’da bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.
Alanya iş dünyasının taleplerini konsey toplantılarında dile getireceğini belirten Başkan Erdem, “Konsey üyeliği sayesinde Alanya’mızın sorun ve taleplerini daha kolay dile getirme şansı bulup, çözüm için elimizden gelen gayreti Ankara’da göstereceğiz” diye konuştu.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, otellerde ve turizm işletmelerinde artık olarak kalan yemekleri, kuracakları işletme tesisinde işleyerek sokak hayvanları için mamaya dönüştüreceklerini duyurdu.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekimlik görevine Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz atandı. Prof. Dr. Yılmaz, düzenlenen devir teslim töreniyle Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ali Gök'ten jtlhaea devralarak görevine başladı.
Özel OFM Antalya Hastanesi, Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen 13. ALZ Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tutuklanmasının ardından belediye meclisi ilk kez toplandı. Toplantıya vekaleten Meclis Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik başkanlık ederken, AK Parti ve CHP grup sözcülerinin konuşmaları sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi.
Antalya’da karnesini aldıktan sonra evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki Fatma Nur Ören polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.