Antalya OSB Teknik Koleji’nde bir ilk daha gerçekleşti.

Öğrencilerine sunduğu imkanlar, son teknoloji mesleki eğitim atölyeleri, alanında uzman eğitmenleri ile Türkiye’nin en iyi teknik

ANTALYA OSB TEKNİK KOLEJİ TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan Ali Bahar öğrenciler için özel olarak hazırlanan “Teknik İngilizce Terimler Sözlüğü” dağıtımını yaptı.

Öğrencilerine sunduğu imkanlar, son teknoloji mesleki eğitim atölyeleri, alanında uzman eğitmenleri ile Türkiye’nin en iyi teknik kolejlerinden biri olan Antalya OSB Teknik Koleji’nde bir ilk daha gerçekleşti. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’ın önderliğinde başlanan ve Türkiye’de bir ilk olma niteliği taşıyan “Teknik İngilizce Terimler Sözlüğü” projesi, öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun özverili çalışmaları ile tamamlanarak, öğrencilere dağıtılmaya başlandı. İlk dağıtımı Ali Bahar ve Yönetim kadrosu bizzat kendileri yaparken bu sözlüğün mesleki eğitime getireceği büyük faydaları öğrencilere anlattılar. Türkiye’de İlk olması ve eğitime yapacağı katkılardan dolayı sözlük projesinin büyük öneminden bahseden Ali Bahar, bu sözlüğü tüm Türkiye’ye armağan ettiklerini söyledi.

Antalya OSBAli BaharAntalya haberleriTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.