ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu ve Yönetim iGöreve Başladı

Bilal Köleoğlu ve Yönetim Ekibi Görevi Devraldı 7 Ocak günü Hotel Su’da gerçekleştirilen seçimde Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanlığı’na seçilen Bilal Köleoğlu ve yönetim Kurulu ekibi, dernek ofisinde görevi devraldı.

Bilal Köleoğlu ve Yönetim Ekibi Görevi Devraldı

7 Ocak günü Hotel Su’da gerçekleştirilen seçimde Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanlığı’na seçilen Bilal Köleoğlu ve yönetim Kurulu ekibi, dernek ofisinde görevi devraldı.

5. Dönem Başkanılığı görevini üstlenen Ferhat Yıldız ve yönetim kurulu ekibinden görevi devralan Bilal Köleoğlu, “Yönetim Kurulumuzda üstlendiğimiz bu görevde derneğimize daha da üst noktalara taşıyacağız. Maziden atiye başta görevi onurla teslim alacağımız 5. dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Ferhat Yıldız’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha katılımcı, daha demokratik, daha çok üreten bir dernek olmak hedefiyle çok çalışacağız” dedi.

“DUYULAN GÜVEN, EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”
Tek liste olmalarına rağmen %90 katılımla gerçekleşen seçimde kendilerine duyulan güvenin en büyük güçleri olduğunun altını çizen Başkan Bilal Köleoğlu, “Verdiğiniz sorumluluk; onurumuz olacaktır. Önümüzdeki üç yıllık dönemde; bu sorumluluğun yerine getirilmesinin sadece seçilen kişilerin çabalarıyla değil, tüm üyelerimizin görüş, öneri, destek ve eleştirileriyle dernek çalışmalarımıza aktif ve kesintisiz katılımına bağlı olduğunu özellikle vurgulamak istiyoruz” diye konuştu.
 
Dernek ofisinde düzenlenen toplantıda yeni yönetim kurulunu tebrik eden ve kendilerine inançlarının tam olduğunu söyleyen 5. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Yıldız ise; Başkan Bilal Köleoğlu ve yönetim kurulunu tebrik ederek görevi devretti. 

ANTİADBilal KöleoğluAntalya İş İnsanları DerneğiFerhat YıldızTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.