Hakan Tütüncü'nün Ardından Kepez'de Rüştü Peker Gözde Aday!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı için adaylar sırayla ortaya çıkarken, Hakan Tütüncü'nün ardından Rüştü Peker'in adı öne çıkıyor.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte belediye başkan adayları birer birer belli oluyor. Antalya İli Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 3 Dönem Kepez Belediye Başkalığından sonra AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmesine kesin gözü ile bakılırken, Hakan Tütüncü’den boşalacak olan Kepez Belediye Başkanlığı için adaylar, AK Parti’ye bir bir adaylık başvurusunu yaptı.

Bu adaylar içinde geçtiğimiz genele seçimlerde AK Parti Antalya Milletvekili 12. sıra adayı olarak sahada çalışarak seçime giren , Aslen Burdurlu İşadamı Rüştü PEKER’in adı öne çıkmaya başladı. Çalışkanlığı, sempatikliği, halkın ilgi ve teveccühünü kazanan Rüştü PEKER’in, geçmişte Antalya Burdurlular Derneği Başkanlığı ve İş Adamları Dernek Başkanlıkları da bulunuyor.

Rüştü Pekerbelediye başkan adayıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.