Korkuteli CHP Belediye de Manavoğlu çekildi Saniye Caran Aday oldu

Antalya Korkuteli CHP ilçe başkanı İsmail Karadeli resmi başvurunun ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak şunları söyledi; "Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayımız Sayın Saniye Caran 

Manavoğlu çekildi Saniye Caran Aday oldu
CHP'de Korkuteli kördüğümü Mehmet Manavoğlu'nun adaylıktan feragat etmesiyle çözüldü. Saniye Caran CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP KORKUTELİ’DE İLK KADIN ADAY
Son bir haftadır zorlu bir adaylık süreci yaşayan CHP adayını Saniye Caran olarak belirledi. Korkuteli CHP tarihinde ki ilk kadın aday olan Saniye Caran bugün ilçe seçim kuruluna giderek resmi başvurusunu yaptı.
CHP ilçe başkanı İsmail Karadeli resmi başvurunun ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak şunları söyledi; "Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayımız Sayın Saniye Caran ilçemize partimize hayırlı olsun.Cumhuriyet Tarihinde Korkutelimizde Cumhuriyet Halk Partimizin ilk kadın adayı hayırlı olsun."

Korkuteli Belediye Başkan adayıCHPKorkuteli Haber2024 yerel seçimleriKorkuteli CHPTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.