MHP'li Vekil Hilmi Durgun Teşekkür Ziyareti

MHP’Lİ VEKİLDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Hilmi Durgun Kumluca ilçesinde Partilileri ve Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek Partililer ile bir araya geldi.

MHP’Lİ VEKİLDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Hilmi Durgun 28 Mayıs seçimlerinin ardından Milletvekili seçilmesi nedeniyle Kumluca ilçesinde Partilileri ve Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek Partililer ile bir araya geldi. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihleri arasında verilen emekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun “ 28 Mayıs seçimlerinde Antalya da başarılı çalışmalarınız nedeniyle 1 olan vekil sayımız 2’ye yükseldi. Bu çalışmalarda sizlerin büyük katkıları bulunmaktadır. Biz Birlik ve beraberlik duygularıyla çalışmalarını sürdürülmesinin gerektiğini aktaran , Ülkemizin geleceği için Milliyetçi Kadroların çalışmasının gerekmektedir.” Diye konuştu. Kumluca MHP ilçe Başkanı Yücel Kaplan” Partimizi ziyaret eden vekilimiz Hilmi Durgun Bey bizim onurumuzdur. Milletvekili seçilmesi ilçemize ve yöremize katkıları olacaktır. Kendisinden çok hizmetler bekliyoruz. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.” Diye konuştu. Kumluca Komisyoncular Dernek Başkanı Rahmi Acıkyürek” Vekilimizin ziyareti bizlere memnuniyetlik yarattı. Kendisini tanıdığımız bildiğimiz bir isim, başarılarının devamını diliyoruz.” Diye konuştu. Kumluca Komisyoncular Dernek Başkanı Rahmi Açıkyürek tarafından Milletvekili Hilmi Durgun’a bir plaket verildi. Toplantıda Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Şefik Durdaş’da hazır bulundu.MHP Milletveki Adayı ve Kumluca ilçe Başkan Yardımcısı Av. Serkan Öztürk Vekil Durgun'a eşlik etti. ALİ KARATAÇ 

MHPMHP kumlucaHilmi DurgunTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.