Nedim Tekerli Antalya Muratpaşa'ya aday mı oluyor?

AK Parti Antalya Muratpaşa'da önde gelen isimlerden Nedim Tekerli, belediye başkanlığı için adaylığı kulislerde gündeme geldi. Nedim Tekerli Kımdir

AK Parti Antalya Muratpaşa'da önde gelen isimlerden Nedim Tekerli, belediye başkanlığı için adaylığı kulislerde gündeme geldi.

AK Parti Antalya Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Nedim Tekerli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için çalışmaların başlamasıyla birlikte Ankara'da milletvekillerini ziyaret etti.

Tekerli, ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, "Sayın milletvekillerimiz ile Muratpaşa'nın sorunları ve çözüm önerilerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aday adayı olacağı geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen Başkan Yardımcısı Nedim Tekerli'nin adaylık için güçlü olduğu da kulislerde konuşuluyor.

Nedim Tekerli Kimdir?

Nedim Tekerli, 1988 yılında Antalya'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamış ve İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2007 yılından bu yana AK Parti'de siyaset yapmaktadır ve üç dönem boyunca AK Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.  Ayrıca, evli bir aile adamı olup 2 çocuk babasıdır.

 

Nedim TekerliBelediye başkan aday adayıson dakikaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.