Önceki Dönem CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın Set Eleştirisine Cevap Veren Başkan İşlek Bakın Ne Dedi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın kendisine yönelik söylemlerine karşı açıklamada bulundu.

    Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın kendisine yönelik söylemlerine karşı açıklamada bulundu.
Başkan İşlek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Sayın Şeyhali Kara abimiz;
İlçe kongrenizde şahsıma karşı yine döktürmüşsün. Tabiki yine siyaset anlayışınıza uygun olarak yalan, iftira, iş bilmezlik, olayları çarpıtma ve ilçenin ilerideki yatırımlarını bilmeden mevzuya atlama olarak yapmışsın açıklamalarını. Bilirsin seni severim ama yaptığın siyaseti beğenmediğimi, sana yakışmadığını, Yaşın ve tecrübenle paralel bir siyaset yapmadığını defalarca yüzüne söyledim.
Neyse sayın abicim şahsını sevdiğimi, yaşına hürmet ettiğimi, ilçenin DEĞİŞİM'İ ve GELİŞİM'İ yolunda belediyenin emin ellerde olduğunu tekrar bildirir, sona eren ilçe başkanlığın ile sana iyi istirahatler dilerim...
Ben mi?
Ben burdayım, ilçem için çalışmaya DEVAM... ” ifadelerini kullandı.

 Önceki Dönem  CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın Set Eleştirisi

https://www.nnchaber.com/chp-korkuteli-eski-ilce-baskani-seyhali-kara-korkuteli-belediye-baskani-omer-islek-i-zehir-zemberek-sozlerle-elestirdi

 

Korkuteli BelediyesiÖmer Niyazi İşlekCHPChp KorkuteliTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.