Serik Güreşleri ağasından başpehlivana özel ödül

Serik Güreşleri'nde başpehlivanlık mücadelesini kazanan Yusuf Can Zeybek, Serik Güreşleri Ağası Veli Demir tarafından verilen elektrikli araç ödülünün sahibi oldu.

Serik Güreşleri'nde başpehlivanlık mücadelesini kazanan Yusuf Can Zeybek, Serik Güreşleri Ağası Veli Demir tarafından verilen elektrikli araç ödülünün sahibi oldu.

Serik Güreşleri'nin Başpehlivanı, Elektrikli Araç Ödülünü Kazandı

Serik Güreşleri'nin başpehlivanı, Veli Demir tarafından verilen elektrikli araç ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl 2.'si düzenlenen Serik Güreşleri, 15 Ekim tarihlerinde yapıldı. Güreşlerde, başpehlivanlık mücadelesini Yusuf Can Zeybek kazandı. Zeybek, finalde rakibi İsmail Koç'u yenerek altın kemerin sahibi oldu.

Serik Güreşleri Ağası Veli Demir, başpehlivanlık mücadelesini kazanacak pehlivanın belli olmasının ardından, kendisine elektrikli araç ödülü vereceğini açıklamıştı. Demir, sözünü tutarak Yusuf Can Zeybek'e elektrikli araç hediye etti.

Zeybek, ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bu ödül, benim için çok anlamlı. Veli Ağa'ya teşekkür ediyorum. Bu ödül, bana yeni başarılara ilham verecek" dedi.

Elektrikli araç ödülü, bir ilk oldu

Serik Güreşleri'nde ilk kez bir başpehlivanlık ödülü olarak elektrikli araç verildi. Bu gelişme, güreş camiasında büyük heyecan yarattı.

Pehlivanlarımız için destek verenler başımızın tacıdır

Serik Güreşleri Ağası Veli Demir, yaptığı açıklamada, "Söz namustur. Pehlivanlarımıza destek vermek bizim için bir onur. Bu ödül, güreş camiasına hayırlı olsun" dedi.

Demir, ayrıca, "Pehlivanlarımız, ülkemizin en önemli değerlerinden biri. Onları destekleyerek, daha iyi başarılara imza atmalarını sağlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Serik Güreşlerigüreş ağasıbaşpehlivanödülYusuf Can ZeybekTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.