Aksu

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci  kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

AKSU’DA16 KİŞİ DAHA TAPU MUTLULUĞU YAŞADI
 Antalya ili Aksu Belediyesi hak sahibi 16 kişiye daha tapularını dağıttı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.
 Aksu ilçesi Pınarlı, Cihadiye, Çamköy Mahallelerindeki hak sahiplerini tapularına kavuşturan Aksu Belediyesi bu hafta da 16 kişiye tapusunu verdi. Hak sahipleri Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında toplanarak tapularını almanın sevincini yaşadı.
Vatandaşlara tapularının hayırlı olmasını dileyen Başkanımız Şahin; mülkiyet sorununun nasıl çözüme kavuştuğunu, Ankara ile yapılan temasları, ilçede görev süresi boyunca ne gibi hizmetler yaptığını anlatarak, tapularına kavuşan vatandaşlara tapularının hayırlı olmasını diledi. Başkan Şahin tapu dağıtımının ilerleyen haftalarda da süreceğini kaydetti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başpehlivan Mehmet  Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak
Aksu

Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak

Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi. karar meclisten oy birliği ile geçti.

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti
Aksu

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.

Muhtar Bilal Çelik MHP Aksu Belediye Başkan Aday adayı oldu
Aksu

Muhtar Bilal Çelik MHP Aksu Belediye Başkan Aday adayı oldu

Mahalle sakinleri tarafından sevilen muhtar Bilal Çelik, Antalya Aksu'ya daha iyi hizmet edebilmek için Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Growtech Fuarı tarım sektörüne yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen önemli bir platformdur.
Aksu

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Growtech Fuarı tarım sektörüne yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen önemli bir platformdur.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve protokolün katılımıyla gerçekleştirilen ATSO Growtech 2023 Tarım İnovasyon Ödül Töreni’nin açılış konuşmalarını gerçekleştirdi

 Türkiye ikincisi olan Sümeyye İvgin Antalya Aksu Belediye  Başkanı Halil Şahin'i ziyaret etti
Aksu

Türkiye ikincisi olan Sümeyye İvgin Antalya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret etti

Antalya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Türkiye Ümit Genç U21 Karate Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Sümeyye İvgin’i makamında kabul etti.

İŞKUR müdürü için gözyaşları durmadı
Aksu

İŞKUR müdürü için gözyaşları durmadı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Antalya İŞKUR Müdürü için gözyaşları sel oldu