Aksu

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

MUSTAFA YILDIZDOĞAN AKSU’DA
Antalya Aksu’da üç gün sürecek olan sünnet ve güreş şölenleri öncesinde sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Konser daveti

Başkan  Şahin, geçen yılki konsere Aksu halkının büyük ilgi gösterdiğini kaydederek tüm halkı bu yılki konsere de davet etti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.AKSU’DA SÜNNET VE GÜREŞ ŞÖLENİ

Aksu Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet ve güreş etkinliklerini bu yıl birleştirerek şölen havasında kutlayacak.
Her yıl yüzlerce çocuğu sünnet ettiren ve ardından düzenlediği konserle sünnet çocuklarına keyifli bir akşam yaşatan Aksu Belediyesi bu yıl da 300 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet şöleni 6 Ekim Cuma günü saat 18’de Ümmü Erbil konseri ile başlayacak. Aksu güreş sahasında yapılacak olan etkinlikte Ümmü Erbil’in ardından ünlü sanatçı Uğur Işılak sahneye çıkacak. Her iki sanatçı da sevilen şarkılarını Aksulular için seslendirecek.
Şölenlerin ikinci günü olan 7 Ekim cumartesi akşamı ise saat 19’da Sevgi Petek sahneye çıkacak. Müzik şöleninde Petek’in ardından ise ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıkarak sevenleriyle buluşacak.
8 Ekim pazar günü ise er meydanına yaklaşık bin sporcu çıkacak. Bu yıl 8. si düzenlenecek olan geleneksel yağlı pehlivan güreşleri Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’in ev sahipliğinde, Şahin Harun Kırbıyık’ın güreş ağalığında gerçekleştirilecek.
Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanımız Mehmet Selvi, başpehlivanların güreşe katılacağını ve Aksu’da muhteşem bir organizasyona daha ev sahipliği yapılacağını kaydetti. Güreş Komitesi Başkanı Halil Şahin ise güreş severleri Aksu er meydanına davet ederek, “6-7-8 Ekimde ilçemizde güzel bir şölen düzenleyeceğiz. Sevilen sanatçılarımız iki gün boyunca bizlerle olacak, Aksulu hemşerilerimize müzik ziyafeti sunacak. Sünnet ettirdiğimiz çocuklarımız cuma günü aileleri ile birlikte bizlerle keyifli bir akşam geçirecek. 8 Ekimde ise geleneksel hale getirdiğimiz güreşlerimizi gerçekleştireceğiz. Güreşlerimiz bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her yıl bine yakın sporcumuzu er meydanımızda hemşerilerimizle buluşturuyoruz. 3 gün sürecek olan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz, onları aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor
Aksu

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor

Aksu’da yıllarca tapularına kavuşamayan vatandaşlar ekonomik fiyatlarla tapularına kavuşmaya devam ediyor.

Başpehlivan Mehmet  Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak
Aksu

Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak

Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi. karar meclisten oy birliği ile geçti.

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci  kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi
Aksu

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım  acı Günü
Aksu

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım acı Günü

Aksu CHP Belediye başkan adayı İsa Yıldırım'ın annesi Ayşe Yıldırım hayatını kaybetti

Antalya  Aksu Ak parti Belediye Başkan Adayı  Durmuş Kaan Şahin oldu
Aksu

Antalya Aksu Ak parti Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin oldu

31 mart 2024 pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti  Antalya Aksu adayı kim oldu? Durmuş Kaan Şahin kimdir?

Muhtar Bilal Çelik MHP Aksu Belediye Başkan Aday adayı oldu
Aksu

Muhtar Bilal Çelik MHP Aksu Belediye Başkan Aday adayı oldu

Mahalle sakinleri tarafından sevilen muhtar Bilal Çelik, Antalya Aksu'ya daha iyi hizmet edebilmek için Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.