Elmalı

Başkan Muhittin Böcek Kadir Gecesini Elmalı'da Geçirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kadir Gecesini inanç merkezi kabul edilen Elmalı’da vatandaşlarla birlikte geçirdi.

Başkan Muhittin Böcek Kadir Gecesini  Elmalı'da Geçirdi

BAŞKAN BÖCEK KADİR GECESİ’Nİ ELMALI’DA GEÇİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kadir Gecesini inanç merkezi kabul edilen Elmalı’da vatandaşlarla birlikte geçirdi.


Tekke Abdal Musa Türbesi’nde dua eden Başkan Böcek, Tekke Köyü yolunda gerçekleştirilen asfalt ve köprü yapım çalışmalarını denetledi. Başkan Böcek, Millet İttifakı milletvekili adayları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da düzenlediği iftar yemeğine katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Elmalı programının ilk durağı Tekke Köyü Abdal Musa Türbesi oldu. Başkan Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, CHP Antalya Milletvekili Adayları Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Abdal Musa Derneği Başkanı Mehmet Özel, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Turhan ve muhtarlarla birlikte Abdal Musa Türbesi’ni ziyaret ederek, dua etti. Başkan Böcek, Vahibi Ümmi Türbesi ve Elmalılı Hamdi Yazır Kent Müzesi’ne de ziyarette bulundu. Elmalı’da vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Muhittin Böcek, Kadir Gecelerini kutladı.
YOL VE KÖPRÜ ÇALIŞMASINI DENETLEDİ
Başkan Muhittin Böcek, beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden inşa ettiği Tekke Köyü’ne ulaşımı sağlayan Bayralar Köprüsü’ndeki çalışmaları denetledi. Başkan Böcek, Elmalı Abdal Musa Türbesi ile ana yol arasındaki 8.5 kilometrelik olan yolda yürütülen sıcak asfalt çalışmasını da inceledi. Başkan Böcek, çalışmaların kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.
İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi Kadir Gecesi’nde Elmalı’da vatandaşlar için iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Millet İttifakı’nın milletvekili adayları ile binlerce vatandaş katıldı. Sema gösterisi ve ilahilerle renklenen iftar yemeğinde hep birlikte dua edildi.
ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN
Başkan Muhittin Böcek, evliya, erenler ve inanç merkezi Elmalı’da olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Allah bu bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nde dualarınızı, tuttuğunuz oruçları kabul etsin.

Adem Durmaz

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”
Antalya

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel, “15 gün sonra bir tarih yazacağız.

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım  acı Günü
Aksu

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım acı Günü

Aksu CHP Belediye başkan adayı İsa Yıldırım'ın annesi Ayşe Yıldırım hayatını kaybetti

Antalya  CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde
Antalya

Antalya CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve yönetim birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettiler. Hal esnafları ile bir araya geldiler.

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli  CHP seçim bürosunu açtı
Korkuteli

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli CHP seçim bürosunu açtı

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.