O anlara şahit olan Gazeteci Mustafa Yavuz tv100'de konuştu! Kılıçdaroğlu, "Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?" dedi
Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP kurultayında ilk tur oylama sonrası genel başkan adaylığından çekileceği tartışmaları gündeme gelmişti. Ancak Kılıçdaroğlu’nun çekilmesinin engellendiği iddia edilmişti. Mustafa Yavuz, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına katılarak o anları şöyle anlattı: "Kemal Bey odaya gelince çekilmeyi kafaya koymuştu. Odaya girince orada bulunanlar çekilmeme konusunda tepki gösterince Kemal Bey ‘Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?’ diye tepki gösterdi."
tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Gazeteci Mustafa Yavuz, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu.
CHP'nin 38'inci Olağan Kurultay'ında ilk tur oylamasında CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'in gerisinde kalmasının üzerine adaylıktan çekileceği tartışmaları gündeme gelmişti.
KILIÇDAROĞLU'NUN ÇEKİLMESİNE İZİN VERİLMEDİ
Gazeteci Şaban Sevinç, tv100'e yaptığı açıklamalarda "Kemal Bey çekilmeyi kabul etti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak bilinen İmambakır Üküş, Kılıçdaroğlu’nun kolunu tutarak ‘Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz’ demiş." ifadelerini kullandı. O anların kamera kaydı ortaya çıktı.
O anlara şahit olan Gazeteci Mustafa Yavuz, tv100'e yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
"Kemal Bey odaya gelince çekilmeyi kafaya koymuştu. Odaya girince orada bulunanlar çekilmeme konusunda tepki gösterince Kemal Bey ‘Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?’ diye tepki gösterdi."dedi . haber. tv100.com
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı’ndan aday olması halinde şartlarını sıraladı.
Antalya ili Korkuteli Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Sevil Türüdü, hastanede hasta kabulüne başlayarak ilçedeki göz sağlığı hizmetlerine önemli katkı sağlayacak.
Antalya’nın Serik ilçesinde son günlerde art arda yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları isyan noktasına getirdi. Özellikle akşam saatlerinde yoğunlaşan kesintiler, hem esnafı hem de evlerinde yaşayan vatandaşları mağdur ediyor.
Alanya'da uzun yıllardır gazetecilik yapan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Alanya Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Fazıl Tunç için 22 mart 2026 pazar günü tören düzenlendi.
Antalya'nın Serik ilçesinde Özel Belek MMT Hastanesi ile esnaf ve meslek odaları arasında sağlık hizmetleri iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile esnaf ve yakınları, hastanenin sunduğu çeşitli hizmetlerde indirimlerden yararlanacak.
Antalya'da 84 yaşındaki Cezmi Togay, çay içmek için uğradığı arkadaşının dükkânı önünde motosikletinin üzerinde beklediği sırada hayatını kaybetti.