Finike

Finike Devlet Hastanesi'nin hekim kadrosu güçleniyor

Finike Devlet Hastanesi hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da artırmak için son 6 ayda 12 uzman ve 12 pratisyen hekimi kadrosuna dahil etti.

Finike Devlet Hastanesi'nin hekim kadrosu güçleniyor

Finike Devlet Hastanesi hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da artırmak için son 6 ayda 12 uzman ve 12 pratisyen hekimi kadrosuna dahil etti. Güçlü hekim kadrosuyla Finike'ye ve tüm batı Antalya'ya en en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor.
Konuyla ilgili olarak Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt " “Pandemi döneminde Batı Antalya’nın tek pandemi hastanesi olarak fedakarca hizmet vererek ciddi bir misyon üstlenen Hastanemiz Pandemiden sonra da özellikle Doktor kadromuz ile her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Son 6 ayda hastanemizde 2 dahiliye Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 biyokimya Uzmanı,1 Genel cerrahi uzmanı, 1 Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı,1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı,1 acil tıp uzmanı, 1 fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olmak üzere toplamda 12 Uzman ve 12 Pratisyen Hekim arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. Gerek hekim kadrosu gerekse modern tıbbi cihaz desteği ile Finike ve tüm Batı Antalya’ya ekip arkadaşlarımızla birlikte özveriyle hizmet vermekteyiz. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Diye konuştu.
Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosu ve teknik donanımını arttırıp geliştirerek vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor..

Finike Devlet Hastanesi'nin hekim kadrosu güçleniyorFinike Devlet Hastanesi'nin hekim kadrosu güçleniyor

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Finike Devlet Hastanesi Batı Antalya bölgesine sunduğu hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. yenidoğan yoğun bakım açıldı
Finike

Finike Devlet Hastanesi Batı Antalya bölgesine sunduğu hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. yenidoğan yoğun bakım açıldı

Batı Antalya’daki devlet hastaneleri içinde yenidoğan yoğun bakıma sahip tek hastane olan Finike Devlet Hastanesi,

Antalya Valisi Hulusi Şahin  Ramazan Bayramlaşmasında
Antalya

Antalya Valisi Hulusi Şahin Ramazan Bayramlaşmasında

Vali Hulusi Şahin Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinin 40. yılı etkinlikleri çerçevesinde  Antalya Tarımına Yön Veren 40 firmaya ödül verildi.
Konyaaltı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinin 40. yılı etkinlikleri çerçevesinde Antalya Tarımına Yön Veren 40 firmaya ödül verildi.

Antalya'nın önemli değerlerinden olduğunu belirten rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ziraat Fakültesinden mezun öğrencilerin çok sayıda tarım firması kurduğunu ve ihracata imza attığını kaydetti.

Korkuteli Devlet Hastanesi 3 hekim daha alarak kadrosunu artırdı
Antalya

Korkuteli Devlet Hastanesi 3 hekim daha alarak kadrosunu artırdı

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Korkuteli Devlet Hastanesine ataması yapılan 3 yeni uzman doktor görevlerine başladı.

Elmalı'ya Müjde  Devlet Hastanesine Yeni Doktorlar atandı
Elmalı

Elmalı'ya Müjde Devlet Hastanesine Yeni Doktorlar atandı

Uzun zamandır Doktor Sıkıntısı Çeken Elmalı Devlet Hastanesine 3 Uzman Doktor 2 Pratisyen Hekim atandı

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 10. yıl gururu
Antalya

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 10. yıl gururu

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan 75 diş hekimi yemin ederek mesleklerine ilk adımı attı.