Korkuteli

Muhtar Tekin Korucu Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu

Antalya İli Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mh Muhtarı Tekin Korucu, Finikeli hayırsever ile kurduğu bağlantı sonucunda, Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu.

 Muhtar Tekin Korucu  Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu

MUHTAR KORUCU'DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ SEBZE
Aşağıpazar Mahalle  Muhtarı Tekin Korucu, Finikeli hayırsever ile kurduğu bağlantı sonucunda, Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu.

Korucu, hayat pahalılığının malum biraz yüksek olduğu şu günlerde ismini vermek isteyen bir hayırsever ile yaptığı istişare sonucunda böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Gece saat 01:45 de çalışmalarını tamamlayan Muhtar Korucu , yorgunluğum! Yarın buraya gelecek insanların mutluluğu düşündükçe geçiyor dedi. Korucu son olarak nasip olursa bu hizmetin ayda bir defada olsa devamlı olmas Muhtar Tekin Korucu  Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulunduı için gereken planlamaların yapıldığını söyledi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İşte Hizmet Bu ; Muhtar Tekin Korucu Ve Azaları  Kurban Kesen ve Kesemeyenlerin Dualarını aldı.
Korkuteli

İşte Hizmet Bu ; Muhtar Tekin Korucu Ve Azaları Kurban Kesen ve Kesemeyenlerin Dualarını aldı.

Antalya ili Korkuteli ilçesi Aşağı Pazar mahalle muhtarı Tekin Korucu ve azaları kurban kesemeyen ailelere kurban payı ulaştırmak için hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu

Antalya Korkuteli  Muhtarları Belli oldu . İşte Muhtarlar ..
Korkuteli

Antalya Korkuteli Muhtarları Belli oldu . İşte Muhtarlar ..

Antalya ili Korkuteli ilçesinde 31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Mahalle Muhtarları Belli değil..ışte detaylar

Antalya Toptancı Halinde Sebze ve meyve fiyatları rekora koşuyor
Kepez

Antalya Toptancı Halinde Sebze ve meyve fiyatları rekora koşuyor

Antalya Toptancı Hallerinde yıllık fiyat endekslerindeki değişimlere bakıldığında meyvede son 8 yılın rekor artışı; domates ve sebzede ise ortalama üstü artış gerçekleşti.

BAİB Antalya  Interfresh Eurasia  Yaş Meyve Sebze  Fuarı'na katıldı
Kepez

BAİB Antalya Interfresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Fuarı'na katıldı

Antalya Interfresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Fuarı, yaş meyve sebze ihracatçısı firmaların yanı sıra ambalaj, lojistik, depolama, makine ve teknoloji firmalarının katılımıyla Antalya EXPO Center'de düzenlenen törenle başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden “Küresel Hamle”
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden “Küresel Hamle”

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden “Küresel Hamle”

Sebze ve meyvede ‘fiyat artışı’ denetimi başladı!
Antalya

Sebze ve meyvede ‘fiyat artışı’ denetimi başladı!

ANTALYA İl Ticaret Müdürlüğü'nün koordinesinde, Antalya Defterdarlığı denetimcileri ve belediye zabıta ekiplerinin ortaklaşa çalışmasıyla hal, pazar ve marketlerde sebze ve meyvedeki aşırı fiyat artışıyla ilgili çalışma yapıldı