Korkuteli

2024 yerel seçimlerde Korkuteli CHP Aday Adayı Hüseyin Güllü başvurusunu yaptı.

Korkuteli Cumhuriyet halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Güllü, 2024 31 Mart’ta yapılacak seçimde de Korkuteli Belediyesi için adaylık başvurusu yaptı.

2024 yerel seçimlerde Korkuteli CHP Aday Adayı  Hüseyin Güllü başvurusunu yaptı.

KORKUTELİ CHP’DE İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAŞVURUSU
CHP’DE HÜSEYİN GÜLLÜ, ADAY ADAYI OLDU
Korkuteli Cumhuriyet halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Güllü, 31 Mart’ta yapılacak seçimde de Korkuteli Belediyesi için adaylık başvurusu yaptı.
Güllü, “Korkuteli’mizin hak ettiği hizmetleri alması için, şeffaf, denetlenebilir belediyeciliği hayata geçirebilmek için aday oldum” dedi.
Hüseyin Güllü, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Korkuteli Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu.
Güllü ’nün aday adaylığı açıklamasına CHP Korkuteli ilçe başkanı İsmail Karadeli, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
PARTİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı İsmail Karadeli bir açıklama yaptı. Karadeli, “23 Ağustos 2023 tarihinde yapılan ilçe kongremizde göreve geldik. Göreve gelirken koyduğumuz hedefler vardı. Bu hedeflerden bir tanesi 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde Cumhuriyet halk partimizi birinci yapıp sosyal demokrat halkçı belediyeciliğe yıllar sonra Korkuteliyi kavuşturmaktı. Tüm çalışmalarımızı hazırlıklarımızı göreve geldiğimiz ilk günden bu tarafa bu yönde yaptık. Bu süreci yönetirken ortak akıl bilim ve tecrübeyi hep göz önünde bulundurduk. Gecen hafta yapmış olduğumuz Danışma Kurulu buna örnektir. Önceki dönem ilçe başkanlarımızın, Önceki dönem belediye başkanlımızın, Mahalle temsilcilerimizin partimizin kıymetli büyüklerinin fikirlerini aldık tecrübelerinden faydalandık yol haritamızı belirlerken bize sundukları katkılardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlik beraberlik içinde ortak akılla önümüzdeki yerel seçimlerde partimizi zafere ulaştıracağız.
Son olarak Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in dün grup toplantısında söylediği su sözleri hatırlatmak isterim, “ İyi Parti, CHP'nin geçmişte iş birliği, ittifaklar yaptığı, kıymet verdiğimiz bir partidir. Eski dosttan düşman olmaz. İyi Parti GİK'te bir karar verdi diye İyi Parti ile bir sıkıntımız olduğunu düşünmeyin” dedi bu doğrultuda iyi partili dostlarımızla aramızda bir problem yoktur. Ülkemizin ilçemizin ihtiyacı olan birleştirici dili ayrıştırmadan ötekileştirmeden kimseyi kırmayan incitmeyen bir dil kullanacağız. Hepinize katılımlarınız için teşekkür eder, Belediye Başkan aday Adayımız Sayın Hüseyin Güllü ye Çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim” dedi.
BELEDİYE İYİ YÖNETİLİRSE HALKIMIZIN REFAHI HUZURU ARTAR
Belediye başkan adayı Hüseyin Güllü, “Bugün 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde güzel ilçem Korkuteli’ne hizmet etmek amacıyla Belediye başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olduğum açıklama gönlümüzü kalbimizi anlatmak için buradayım. Cumhuriyet Halk Partisi Kurtuluş savasını verenlerin, esaret tanımayanların vatanı için canını verenlerin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi Karabük’e demir çelik, Ankara’ya Çimento fabrikası yapanların partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi haram yemeyenlerin, haksızlığa adaletsizliğe karşı duranların, kula kulluk etmeyenlerin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi memleketimizin iman edenlerin okulları açanların partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi diyaneti kuran İslam’ın kadınlara verdiği hakları teslim eden, yüce dinimiz İslam’ın daha iyi anlaşılması için kuranı kerimi tefsir yaptıran bir partidir. Bundan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı olmaktan dolayı son derece mutluyum. Belediyeler halkın soluyacağı havadan, içtiği sudan yediği ekmekten, etten, bakkalından manavına, lokantasından pastanesine, berberinden tamirhanesine, yolundan çöpüne, cenazesinden düğününe, insanlarımızın doğumundan ölümüne kadar hizmet veren kurumlardır. Belediye iyi yönetilirse halkımızın refahı huzuru artar. Dertler çileler azalır. Bu nedenle belediyeyi emin ellere teslim etmek sizlerin elinde.
Kuranı kerimde, Allah, “Hiç şüphesiz Allah size, emanetleri ehline teslim etmenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Allah size ne güzel öğüt veriyor. Şüphesiz Allah işitir ve görür. Allah, size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor.
ARTIK GÜÇLÜ OLANLAR DEĞİL, HAKLI OLANLAR KAZANACAK
Korkuteli memleketimiz, Korkuteli vatanımız, Korkuteli’ne huzur barış getirmek, akıl akıldan üstündür diyerek, istişare ederek birlikte üretmek istiyoruz. Öncelikle 27 yıllık belediye tecrübemle bilgi birikimimi Korkuteli’mizin hak ettiği hizmetleri alması için aday oldum. Korkuteli’nin huzuru, refahı ve barışı için aday oldum. Şeffaf, denetlenebilir belediyeciliği hayata geçirebilmek için aday oldum. Her şeyi ben bilirim demeden, ilçemizi hep beraber yönetmek için aday oldum. Özellikle israfın önüne geçerek, kaynakları en iyi şekilde kullanmak için aday oldum. Belediyemiz ile halkımız arasındaki engelleri kaldırmak Ulaşılabilir belediyeciliği hayata geçirmek için aday oldum. Halkımız artık sorunlarını dinleyecek kapısı daima açık belediye yönetimiz görecek. Artık güçlü olanlar değil, haklı olanlar kazanacak. Korkuteli Milliyetçiliği ile hizmeti de, vatandaşa ilgi alakayı da görecek. Hep birlikte bu adaletsiz düzene son verecek. Benim de bir sloganım var, “olursa bir sorunum, Belediyeden Hüseyin Güllü’yü bulurum”

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Korkuteli

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

Korkuteli CHP başkan adayı Saniye Can Belediye Çalışanları ile
Korkuteli

Korkuteli CHP başkan adayı Saniye Can Belediye Çalışanları ile

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinde belediye çalışmaları ile toplantı yaptı. Yapılan toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Korkuteli'nin İlk Bayan Belediye Başkan Adayı Saniye Caran  Sahalara Çıktı
Korkuteli

Korkuteli'nin İlk Bayan Belediye Başkan Adayı Saniye Caran Sahalara Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, Taşkesiği Mahallesi'nde mahalle toplantısı düzenledi.

Hasan Can Caran'dan Eşi Saniye Caran'a tam destek
Korkuteli

Hasan Can Caran'dan Eşi Saniye Caran'a tam destek

Başkan Caran'dan eşine tam destek CJP Korkuteli Belediye adayı olan ve seçim kurulundan veto alan Hasan Can Caran, sosyal medya hesabından basın açıklaması yaparak yaşanan süreç ile ilgili bilgi verdi.

Korkuteli  CHP Belediye de Manavoğlu çekildi Saniye Caran Aday oldu
Korkuteli

Korkuteli CHP Belediye de Manavoğlu çekildi Saniye Caran Aday oldu

Antalya Korkuteli CHP ilçe başkanı İsmail Karadeli resmi başvurunun ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak şunları söyledi; "Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayımız Sayın Saniye Caran 

Korkuteli CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Can Saran  ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti
Korkuteli

Korkuteli CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Can Saran ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran ve Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli