Elmalı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı'da tamamlanan yol çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu .yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmasına rağmen Elmalı şehir içinde de sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi

Atay Uslu'dan Elmalı'daki Yol Çalışmaları Hakkında Açıklamalar
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı'da tamamlanan yol çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Elmalı şehir geçişindeki yol çalışmalarının tamamlandığını belirten Uslu, yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmasına rağmen Elmalı şehir içinde de sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

"Bizimkisi Eser ve Hizmet Siyaseti"
"Biz şehrimize, Elmalı'mıza, Antalya'mıza ve hemşehrilerimize hizmeti bir vazife biliriz" diyen Milletvekili Uslu, çalışmaların devam edeceğini ve yaptıkları siyasetin "eser ve hizmet siyaseti" olduğunu vurguladı.

Bölge halkının bir evladı olarak, Elmalı'daki sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra Elmalı-Korkuteli ve Elmalı-Finike bölünmüş yol projeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sundu.

Ayrıca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü, diğer milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanlığı'na da teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Atay Uslu, İlçe Başkanı Yunus Emre Coşkun ve teşkilat mensuplarıyla birlikte asfalt çalışmalarını yürüten Karayolları ve yüklenici firma çalışanlarına kolaylıklarAK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi diledi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Aksu’da 15 ton tarihi geçmiş süt ürününe el konuldu
Antalya

Antalya Aksu’da 15 ton tarihi geçmiş süt ürününe el konuldu

Antalya Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine ilçede faaliyet gösteren bir işletmeye ait 3 soğuk hava deposuna denetim gerçekleştirdi.

Antalya'daki Fuhuş Operasyonunda Şok Gelişme: ANET Sorumlusu ve 7kişi Tutuklandı
Antalya

Antalya'daki Fuhuş Operasyonunda Şok Gelişme: ANET Sorumlusu ve 7kişi Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında fuhuşa aracılık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonları: Kepez ve Döşemealtı’nda 16 Binden Fazla Hap Ele Geçirildi
Antalya

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonları: Kepez ve Döşemealtı’nda 16 Binden Fazla Hap Ele Geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kepez ve Döşemealtı ilçelerinde düzenlediği iki ayrı operasyonda 16 binden fazla uyuşturucu hap ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Enes Doğan Alanya Gökbel'de Tarih Yazdı! Üst Üste 3. Kez Başpehlivan Oldu
Alanya

Enes Doğan Alanya Gökbel'de Tarih Yazdı! Üst Üste 3. Kez Başpehlivan Oldu

20. Geleneksel Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde finalde Seçkin Duman'ı mağlup eden Enes Doğan, üst üste üçüncü kez başpehlivan oldu. Gökbel Güreş Ağalığı'nı ise 8 milyon 777 bin liralık rekor teklif ile Utkan Hasan Eminoğlu kazandı.

Antalya Kepez'de Kaçak Dökümde Büyük Tehlike: Sürücü Ölebilirdi, Yangın Çıktı Foto kapan yakaladı
Antalya

Antalya Kepez'de Kaçak Dökümde Büyük Tehlike: Sürücü Ölebilirdi, Yangın Çıktı Foto kapan yakaladı

Antalya Kepez'de kaçak moloz döken kamyonun damperi elektrik tellerine çarptı. Yangına neden olan olayda sürücü ölüm tehlikesi atlatırken, foto kapanla yakalanan sürücüye 115 bin TL ceza kesildi.

Cezaevinden Çıktı, Konya'da Otomobil Çaldı Antalya'da Yakalandı savunması pes dedirtti
Antalya

Cezaevinden Çıktı, Konya'da Otomobil Çaldı Antalya'da Yakalandı savunması pes dedirtti

Konya'da çaldığı otomobille Antalya'nın Serik ilçesinde yakalanan ve "Cezaevinden yeni çıktım, Adıyaman’a gitmek için çaldım" diyen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece detaylar haberimizde