Antalya’nın Elmalı ilçesinde sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine yönelik önemli bir gelişme yaşandı. Elmalı Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Latifaci katıldı.
Antalya’da düzenlenen 674. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde şampiyon Orhan Okulu oldu. Finalde Osman Kan’ı mağlup eden Okulu, Elmalı’da 7. kez başpehlivanlığa ulaşarak tarihi başarısına bir yenisini ekledi. Başaltı, Büyük Orta ve Küçük Orta boylarında da birinciler belli oldu.
2027 Antalya 675. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ağalık ihalesini 48 milyon 77 bin liralık teklifle Hakan Çetin kazandı. Böylece Çetin, 671, 672, 673, 674 ve 675. Elmalı Güreşleri’nin ağalığını üst üste üstlenerek tarihi bir başarıya daha imza attı.
CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 8. etabı olan 674. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık finalinin adı belli oldu. Orhan Okulu ile Osman Kan, 6 Eylül 2026 Pazar günü Elmalı’nın başpehlivanı olmak için er meydanına çıkacak. Orhan Okulu 7. Elmalı zaferini, Osman Kan ise ilk Elmalı başpehlivanlığını hedefliyor.
CW Enerji Yağlı Güreş Ligi 8. etap mücadelesi kapsamında düzenlenen 674. Elmalı Yağlı Güreşleri’nde yarı final heyecanı yaşanıyor.Canlı yayın Trt Spor da
Antalya’da 674. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde çeyrek final heyecanı başladı. 6 Eylül 2026 Pazar günü Mustafa Taş, Osman Kan, Onur Susuz, Bekir Eryücel, Mehmet Yeşil Yeşil, Yıldıray Pala, Hasan Güzeller ve Orhan Okulu yarı final bileti için er meydanına çıkıyor. Elmalı’daki büyük heyecan TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanıyor.
Üst üste dört kez ağalık ihalesini kazanan Hakan Çetin, Tarihi Elmalı Güreşleri’ne toplam 68 milyon 338 bin lira katkı sağladı. Çetin, bu başarısıyla ebedî altın kemerin de sahibi oldu.
2026 Antalya 674. Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’nde çeyrek finale kalan 8 başpehlivan belli oldu.2024 ve 2025 başpehlivanı Enes doğan 3 turda elenirken Lider Feyzullah Aktürk’ün elenmesi şampiyonluk yarışını karıştırırken, dev güreş heyecanı TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanıyor.
2026 yılı Antalya 674. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde heyecan başladı. 64 başpehlivanın mücadele ettiği er meydanında gözler lig şampiyonluğu yarışına ve Enes Doğan’ın ebedi kemer hedefine çevrildi. Dev güreş heyecanı TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanıyor.
Bucak’taki mermer yatırımıyla Burdur’da da yakından tanınan CTM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çetin, 674. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde yine ilgi odağı oldu. Dört dönem üst üste güreş ağalığını üstlenen Çetin, Elmalı halkının sevgi seliyle karşılandı.
Elmalı KETEM ve Devlet Hastanesi’ne kazandırılacak Dijital Mamografi cihazı ile kadınlar artık ilçe dışına çıkmadan kanser taraması ve takibini yaptırabilecek. İşte detaylar
Antalya Elmalı'da yoğun araç trafiğinin yaşandığı ana caddede yolun her iki tarafında da kaldırım bulunmaması tepki çekiyor. Vatandaşlar kazaya davetiye çıkaran yol için belediye Başkanına çağrıda bulundu.
Antalya Elmalı’nın asırlık tarımsal mirası Gilevgi Sarımsağı’nda beklenen hasat sezonu resmen açıldı. Kendine özgü keskin aroması ve aylarca bozulmayan yapısıyla ün salan, tescil yolundaki bu özel lezzetin tarla detayları haberimizde...
Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Çukurelma Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meyve ve sebze üretim alanlarında hasara yol açan dolu yağışının ardından yetkililer harekete geçti. İşte detaylar...v
Elmalı Devlet Hastanesi’nde önemli bir cerrahi başarıya daha imza atıldı. Nadir görülen bir hastalık olan rektal prolapsus tanısı bulunan hasta, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.
Elmalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ardından Elmalı Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nda seçimli genel kurulunu yaptı. Mevcut başkan Arif Kıvrak’ın aday olmadığı genel kurulda, Oda’nın genel sekreteri Volkan Atakan ile Fatih Yılmaz liste çıkardılar.
Antalya Elmalı’nın en değerli noktalarından biri olan Yukarı Pazar (Eski Hal), büyükşehir belediyesinin restorasyonuna rağmen atıl kalma tehlikesiyle karşı karşıyayken, Kadın Emeği Dayanışma Topluluğu’nun dokunuşuyla yeniden canlandı.
Antalya’da düzenlenen İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması'nda büyük ödül Elmalı’ya gitti. Elmalı Ali Mumcu Ortaokulu öğrencisi Kübra Serra Özmen devamı haberimizde
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar sonucu, Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Elmalı İlçesinde
Antalya Elmalı Devlet Hastanesinde Hastaneye kazandırılan Manyetik Rezonans (MR) görüntüleme cihazı, kurulum ve gerekli test süreçlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından bugünden itibaren hasta kabulüne başladı.
Antalya İli Elmalı Devlet Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Derda Limoncuoğlu tarafından gerçekleştirilen septorinoplasti ameliyatları, hem fonksiyonel hem de estetik açıdan hastalara önemli kazanımlar sağlıyor.
Daha önce kiralama yolu ile Antalya Elmalı hastanemizde bulunan MR cihazının kiralama süreci dolmuş ve kiralama kriterlerini karşılamadığı için tekrar kiralanamamıştı. Kiralama firmasıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde cihazı satın alarak hastanemize bağışladık. devamı haberimizde
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elmalı’da düzenlenen törende şehir geçişi projesi ile Elmalı–Finike Yolu’nun Elmalı–Avlanbeli kesiminin açılışını yaptı. Bakan Uraloğlu, aynı zamanda Avlanbeli–Finike kesiminin temel atma çalışmalarını da başlatacaklarını duyurdu.
Toplantıda Ak Parti Antalya il Başkanı Ali Çetin Korkuteli Elmalı yolunu tamamladık Elmalı Finike yolunun yapımı hızla devam ediyor hemen ardından Elmalı Gömbe yolunun yapımına başlanacağını çalışmalarımızın devam ettiğini söyledi.