BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu çalışmalara başladı

İbradı BBP Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. 5 ay önce çıktığım hizmet yolunda bu gün BBP İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetiminin davetini değerlendirdim ve BBP İbradı Belediye Başkan Adayı oldum.

İbradı BBP Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. 5 ay önce çıktığım hizmet yolunda bu gün BBP İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetiminin davetini değerlendirdim ve BBP İbradı Belediye Başkan Adayı oldum. İl Başkanımla canlı yayında yaptık ve konuştum. İbradı'mı çaresiz, sorunları çözümsüz bırakmayacağız. İbradıma ve hemşerilerime hizmet sözüm var. Birlik olarak Büyük Birlik Partisinde buluşarak sorunları birlikte çözeceğiz. İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetimine şahsıma güven ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayırmadan Ayrışmadan canla başla İbradı için. Doğruya Doğru Yanlışa Yanlış. Sevgi ve Saygıyla. Yusuf Doğaroğlu BBP İbradı Belediye Başkan Adayı.

İbradı haberleriİbradı Belediye Başkan AdayıBBPSeçimTürkiyeAntalyaİbradı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.