KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli ilçe Örgütü tarafından düzenlediği kahvaltı, Cumhuriyet Halk Partilileri buluştururken, kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıya, İlçe başkanı Şeyhali Kara, kadın kolları ve gençlik kolları bir araya geldiler.
Geçtiğimiz günlerde yeni gele kurul sonrası böyle bir kahvaltı organize etmeyi uygun bulduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Şeyhali Kara, “Ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu zor günleri el ele kol kola birlik ve dayanışma içinde aşabileceğimizi vurgulayarak, tüm Cumhuriyet Halk Partililerin iktidar için birbirine sımsıkı sarılarak çalıştığını, bunun içinde Gençlere çok büyük iş düştüğünü ifade etti.
Kara, İl Başkanımız Nusret Bayar’ın ilçe ziyaretinde gençlik kolları için televizyon ve bilgisayar talep etmiştik. İl Başkanımız sağ olsun Bilgisayar ve Televizyonu gençlerimize gönderdi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk PartisiŞeyhali KaraTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.