Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi

Korkuteli Belediyesinin borçları sebebiyle Osmankalfalar köy konağının icra yoluyla satışa çıkarılacağını öğrenen belediye yetkilileri önceki dönemde görevli kişilerce yapılan yanlış işlemler sebebiyle böyle bir olayın gerçekleştiğini olayın ortaya çıkmasının ardından satışın iptal edildiği bildirildi.

OSMANKALFALARDA KÖY KONAĞI SATIŞINI CARAN ENGELLEDİ
Osmankalfalar Mahallesi'nde bulunan köy konağının icradan satışa çıkarılması ile ilgili Osmankalfalar Mahallesi Muhtarı Murat Duran, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi Hasan Can Caran’ı ziyaret etti . Yapılan ziyaret sonrası Muhtar Duran satışın iptal edildiğinin müjdesini vererek desteklerinden dolayı Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve Hasan Can Caran’a teşekkür etti.
Belediyenin borçları sebebiyle icra yoluyla satışa çıkarılacağını öğrenen belediye yetkilileri önceki dönemde görevli kişilerce yapılan yanlış işlemler sebebiyle böyle bir olayın gerçekleştiğini olayın ortaya çıkmasının ardından satışın iptal edildiği bildirildi.

Korkuteli BelediyesiSaniye CaranHasan Can CaranTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.