Elmalı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Elmalı Jandarmanın İftar Yemeğine katıldı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kadir Gecesi’nde iftarını Elmalı İlçesinde, dosta güven düşmana korku salan kahraman Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Elmalı  Jandarmanın İftar  Yemeğine katıldı

VALİ YAZICI İFTARINI, ELMALI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDA YAPTI

Vali Ersin Yazıcı, Kadir Gecesi’nde iftarını Elmalı İlçesinde, dosta güven düşmana korku salan kahraman Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yaptı. İftar programının ardından tarihi ve kültürel zenginlikler ile dolu Elmalı’yı gezen Vali Yazıcı, Sinan-ı Ümmi Türbesini ve Elmalı Türkmen Kadın Kooperatifini ziyaret etti.

İftar programı kapsamında tarihi ve kültürel zenginlikler ile dolu Elmalı İlçesine giden Vali Ersin Yazıcı, temaslarına ilk olarak Elmalı Kaymakamlığı’ndan başladı. Elmalı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yazıcı, Kaymakam Faruk Erdem’den ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından iftar programının yapılacağı Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Yazıcı, iftarını Elmalı İlçesinde, dosta güven düşmana korku salan kahraman Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yaptı. İftar programına Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik katıldı.
İftar programının ardından Ketenci Ömer Paşa Camisi’nde vatandaşlarla birlikte teravih namazını kıldıktan sonra Vali Yazıcı, Sinan-ı Ümmi Türbesini ve Sinan-ı Ümmi Camisi’ndeki Sakal-ı Şerif’i ziyaret ederek dua etti.

Elmalı Tarih Ve Kültürel Zenginliklerin Harmanlandığı Bir İlçe
Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu Elmalı’yı ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Ramazan-ı Şerif’in kalbi olan, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gece’mizde iftarımızı Elmalı ilçemizde, Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’mızda yaptık. Elmalı tarih ve kültürel zenginliklerin harmanlandığı bir ilçemiz. Burada olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.

Kadınlarımızı İş Gücüne Ve Üretime Teşvik Edecek Projelerin Daima Yanındayız
Elmalı programı kapsamında temaslarına Elmalı Türkmen Kadın Kooperatifini ziyaret ederek devam eden Vali Yazıcı, kooperatifte çalışan girişimci kadınlarla sohbet etti. Kooperatifte üretilen ürünler hakkında bilgi alan Vali Yazıcı; “Kadınlarımızı iş gücüne ve üretime teşvik edecek projelerin daima yanındayız.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil
Muratpaşa

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi.

Elmalı'da vatandaşlar iftar sofrasında buluştu
Elmalı

Elmalı'da vatandaşlar iftar sofrasında buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya'nın Elmalı ilçesinde verilen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Finike'li Komisyoncular iftarda buluştu
Finike

Finike'li Komisyoncular iftarda buluştu

Finike'li Komisyoncular iftarda buluştu Finike Komisyoncuları Derneği tarafından Finike Toptancı halinde

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Millet İttifakı Ortakları ile iftar yemeği
Finike

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Millet İttifakı Ortakları ile iftar yemeği

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Millet İttifakı Ortağı Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Antalya Döşemealtı’nda 9 Mahalle’de binlerce kişi iftar sofrasında ağırlanacak
Döşemealtı

Antalya Döşemealtı’nda 9 Mahalle’de binlerce kişi iftar sofrasında ağırlanacak

Döşemealtı Belediyesi binlerce kişiyi kurduğu iftar sofralarında bir araya getirecek.