Elmalı

İşte Bu dedirten olay Antalya Elmalı'da Keçi çobanlığı yapan yörük çocuğu, Bocce Milli Takımı'na seçildi.

Elmalı’da yaşayan Şen ailesinin 16 yaşındaki en büyük çocuğu Adnan Şen , ilköğretim eğitimini sürdürürken okul dışındaki zamanlarında aile mesleği olan keçi çobanlığı yapmaktaydı. Yörük sapanı ile keçi sürüsünü kontrol eden Adnan, zamanla yaptığı atışlarda ustalaşmaya başladı.

İşte Bu dedirten olay Antalya Elmalı'da Keçi çobanlığı yapan yörük çocuğu, Bocce Milli Takımı'na seçildi.

Antalya Elmalı'da Keçi çobanlığı yapan yörük çocuğu, Bocce Milli Takımı'na seçildi.
Elmalı’da yaşayan Şen ailesinin 16 yaşındaki en büyük çocuğu Adnan, ilköğretim eğitimini sürdürürken okul dışındaki zamanlarında aile mesleği olan keçi çobanlığı yapmaktaydı. Yörük sapanı ile keçi sürüsünü kontrol eden Adnan, zamanla yaptığı atışlarda ustalaşmaya başladı.
Adnan Şen, okulda yapılan yetenek taraması sırasında atış yeteneği keşfedilince bocce sporuna yönlendirildi. Şu anda Antalya'da bir spor lisesinde eğitimini sürdüren Adnan, 2024 Türkiye Petank Yıldızlar Şampiyonası’nda Altın Nokta ikinciliği, 15. Uluslararası Bocce Petank Şampiyonası ikili takımlar ikinciliği ve Bocce Petank Okul Sporları Türkiye ikinciliği gibi başarılarla Bocce Milli Takımı'na seçilmeyi başardı.
Baba Osman Şen, başlangıçta bocce konusunda tereddüt yaşadıklarını ancak öğretmenlerinin teşvikiyle oğlunun bu spora yönelmesini desteklediklerini belirtti. “Biz çobanız, bocce bilmeyiz,” diyen Osman Şen, oğlunun bu sporda başarılı olacağını gördüğünü dile getirdi. Elmalı Gündem Gazetesi 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Son dakika Antalya Korkuteli'nde Köy içinde Saman Yüklü Tır Alev Aldı Şoförün Soğukkanlılığı Facianın Önüne Geçti
Korkuteli

Son dakika Antalya Korkuteli'nde Köy içinde Saman Yüklü Tır Alev Aldı Şoförün Soğukkanlılığı Facianın Önüne Geçti

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.

Uluslararası Turizm Basın Heyeti Kalkan’da Ağırlandı
Kaş

Uluslararası Turizm Basın Heyeti Kalkan’da Ağırlandı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım ajansı TGA aracılığıyla ülkemizin turistik değerlerini dünyaya tanıtmak amacıyla davet edilen uluslararası turizm basın heyeti, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi’nde ağırlandı.

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı
Kaş

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı

Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Antalya-Kemer ltünel girişi Feci Kaza: 2 ölü 2 Yaralı.
Kemer

Antalya-Kemer ltünel girişi Feci Kaza: 2 ölü 2 Yaralı.

Son dakika Antalya’nın Kemer ilçesi ikinci tünel girişinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet ve bir otomobil çarpıştı.

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu
Antalya

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu Antalya’nın Serik ilçesinde bayram tatilinde akrabalarını ziyarete gelen 4 çocuk babası, Muhammet Gültekin balık tutmak istediği ırmakta akıntıya kapılarak boğuldu.

Antalya Gazipaşa'da  yaylaya giden yaşlı adamdan haber alınamıyor
Gazipaşa

Antalya Gazipaşa'da yaylaya giden yaşlı adamdan haber alınamıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi, Güneyköy Mahallesi’nden Maha Yaylası’na giden 76 yaşındaki adamdan haber alınamıyor.