Ali Gökçe ile Elmalı Şaha kalkacak

Ak parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik Hizmete susayan hizmette geri kalmış Elmalı’mızı yeniden Ak Belediyecilik ile buluşturup hizmet almasını sağlayacağız. Ali Gökçe Başkanım ile Elmalı şaha kalkacak. Devlet ve Hükümet olarak desteğimiz tamdır. Ali Gökçe ile Elmalı Altın çağını yaşacaktır.

Kemal Çelik Elmalı da
Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik Cumhurittifakı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe’ye destek için Elmalı ilçesinde saha çalışmalarına başladı. Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik “ Bugün ziyaretlerimize Elmalı ilçemizde devam ediyoruz.
Belediye Başkan adayımız Ali Gökçe, ilçe Başkanımız Yunus Emre Coşkun ve MHP ilçe Başkanımız Hasan Sert ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezimizde teşkilatımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Esnaf ziyaretleri yaparak Başkan adayımıza destek istiyoruz. Hizmete susayan hizmette geri kalmış Elmalı’mızı yeniden Ak Belediyecilik ile buluşturup hizmet almasını sağlayacağız. Ali Gökçe Başkanım ile Elmalı şaha kalkacak. Devlet ve Hükümet olarak desteğimiz tamdır. Ali Gökçe ile Elmalı Altın çağını yaşacaktır.” Diye konuştu.

Ali GökçeElmalı Belediye Başkan Adayı2024 yerel seçimleriTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.