Antalya Sağlık İl Müdürlüğü’nden Covid 19 ve ’ziyaretçi yasağı’ var mı açıklama sı

Antalya il ve ilçelerindeki hastanelerde, Covid-19 varyantı ya da buna benzer herhangi bir sebep dolayısı ile ziyaretçi alımı konusunda kısıtlama söz konusu değildir

Bazı sosyal medya mecralarında yer alan "Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Covid-19 varyantı nedeniyle ziyaretçi alınmadığı" yönündeki iddialar üzerine, İl Sağlık Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.
Antalya il ve ilçelerindeki hastanelerde, Covid-19 varyantı ya da buna benzer herhangi bir sebep dolayısı ile ziyaretçi alımı konusunda kısıtlama söz konusu olmadığına dikkat çekilen açıklamada vatandaşların bu türden asılsız iddialara itibar etmemeleri ve sadece yetkili kurumlarca yapılan resmi açıklamalarını esas almaları istenildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya Sağlık İl Müdürlüğücovid19ziyaretçiAntalya Eğitim ve Araştırma HastanesiTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.