Sadık Önal, iftar ve sahurda da vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Ramazan ayında iftarlardan sonra sahurda evlere konuk oluyor

ÖNAL, SAHURA VE İFTARLARA KONUK OLUYOR

Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Ramazan ayında iftarlardan sonra sahurda evlere konuk oluyor
Önal, iftar ve sahurda da ilçede bulunan vatandaşları ziyaret ederek evlerine konuk oluyor.
Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, “11 ayın sultanı olan Ramazan ayında her anı dolu dolu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine zaman zaman sahurda da konuk oluyoruz.
İlk iftarı Karşıyaka Mahallesinde Musa Çakır ve Ailesine misafir olan Önal, İlk Sahur Sofrasında Bünyamin Baysan ve Çok Değerli Ailelerine misafir oldu.
Sahurun ikinci gününde, Kıbrıs gazisi Mehmet - Zeliha Yorulmaz, ve Bucaklıoğlu aile büyüklerimizin sofralarına misafir oldu.
Belediye Başkan adayı Sadık Önal, “Bu ay bereket ve yardımlaşmadır. Birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bende sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun” dedi.

Sadık önalKorkuteli haberKorkuteli Belediye Başkan Adayı2024 yerel seçimleriTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.